Secilozde Kızlar 8 haftalığım bugün iş yerinde kanamam oldu çok korktum. Doktor iğne ve Progestan verdi. 1 hafta da istirahate çıkmamı söyledi. Bebeğime bişey olur mu? Sizinde Böyle olmuş muydu☹️☹️
Gmzmtn Secilozde ben de de oldu canim hatta ben de 8 haftaligim bugün yine oldi çok yorma kendini uzan dinlen
nazol Secilozde Banada oldu canım bişey olmaz bol bol ayetel kursi oku suan allaha şükür geçti oglum cok sağlıklı 18 haftalık olduk bile
Samsunn55 Secilozde 3 gündür yaşıyorum ben bunu 6+1im iki gün kahverengi geldi bugun kan geldi ama ultrasonda bebeğin kalbi atıyo görünüyordu. Neden oluyo hiç anlamıyorum 😑
nazol Secilozde bende okurum canım senin için rabbim herkesin evladını bağışlasın yani inan elimde olsa herkes evlat sahibi olsun isterim inş kucagına almak nasip olur bol bol dinlen ayaklarını yukaraya uzat
Secilozde nazol çok sağol amin allah herkese yaşatsın bu duyguyu hamişlerede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗
Secilozde Samsunn55 bende anlamıyorum ama çok kötü bi durum bacaklarımın titremesinden hastaneye zor gittim. Umarım yaşamayız bir daha böyle şeyler🙏
Samsunn55 Secilozde sürekli değil arada geliyor. İlk kez bugun kan geldi normalde kahverengi leke geliyodu. Doktordan geldim bide bi sıkıntı yok dedi
Secilozde Samsunn55 bugün bi kere regli ağrısı gibi ağrı girdi genel olarak 2 gündür bi ağrı vardı yataktan kalkarken hareket ettiğimde falan