DevriminAnnesi Kızlar ilk defa basıma geliyor nasıl oldu bilmiyorum ama dudaklarda kesik gibi yarılma olmuş ve canımı yakıyor daha önce basına gelen var mı? Çaresi var mı? Doktoruma yazdım ama daha dönüş sağlamadı 🥹
Betulxxx DevriminAnnesi bende 8 aydır progesteron kullanıyorum. Daha öncede kullandım hiç öyle sıkıntım olmadı
melegimo DevriminAnnesi ben yaşıyorum progestan kullanıyorum vajinal o kadar şiş ve hassas ki her sildiğimde bir yer ince ince kanıyor çiziliyor kızarıklık hassasiyet çok fazla
Fatma0090 melegimo bende 8 aydır kullanıyorum progestan fitil bende bişey yapması günde üc alıyordum suan gunde 2 ama sizleri bilenedim bnce başka bişey olmasın doktorunuza sorun yada daha hassas siznki
DevriminAnnesi melegimo Protestan kullanmıyorum şuan doktorum geri dönüş sağladı tahriş olmuş olabilir krem yazıyorum geçmezse muayene gelirsin dedi ilk defa böyle bişey yaşıyorum cidden Allah yardımcımız olsun
Ummu1234 melegimo şuanlık onu farkettim sadece özel bölgede şişkinliği farkettim 2 gündür baş dönmem var onunla alakalı mı bilmiyorum ama
DevriminAnnesi Betulxxx progestan kullanmayı aylar önce bıraktım 29+5 günlüğüz ilk defa böyle bişry yaşıyorum doktorum tahriş olmuş olabilir krem reçeledi geçmezse muayeneye gel dedi :(
Asyaninannesi58 Ummu1234 progestan baş dönmesi yapar da vajinal alınca yapmıyor bende. Ama orda biraz hassasiyet yapıyo arada hafif yanma hissediyorum ben de tahriş olmuş gibi. Fitilden muhtemelen
Ummu1234 Asyaninannesi58 benim şuan ağızdan kullanıyorum ama mg yükseltti bakalım baş dönmem olmaz inşallah