ygtnannesi Bebegim şu an 3750 gram 39+5 im doğum haftaya olur dedi doktorum 4 kilo olacak tahminen normal doğum bekliyoruz ilk doğumum olacak tecrübesi bilgisi olan var mı
mommytobe_ ygtnannesi aslinda bazisi zayif cocuk daha zor dogar diyo ama bilmiyorum tecrube etmeden de bilmicem😅 allah guc kuvvet versin her sekilde saglikla dogurursun insallah
Beyza038 ygtnannesi benim oğlum 4045 gr doğdu normal doğum yaptim herkesin sancısını bilemem ama sadece doğum sırasında yırtığım çok oldu o da zaten hemen iyileşti aksi durum yoksa normal en iyisidir
Eboz ygtnannesi çatı muayenesinde birşey dedi mi doktorunuz benimki kemik yapın çok esnek durmuyor 4 kilo doguraman demişti 3600 olduk korkuyorum 4 olur diye sezeryana alır
annelinkoo ygtnannesi usgde 3600 çıkmıştı 41. Haftanın içindeydik artık sezaryen dedi doktor. Çocuk doğdu 4 kilo. Normal isterken sezaryene döndü benim de
ygtnannesi Beyza038 bende normal istiyorum doktorların bir çoğu 4 kiloya yaklaşırsa sezeryan tavsiye ediyoruz diyor tedirgin oldum açıkçası
Beyza038 ygtnannesi etrafimda 4 kilo üstü normal doğum yapan çok kişi var ama bünyeyle alakalı bir tanıdığım da 3 kilo doğurdu ömrümden ömür gitti dedi. Ne tavsiye edecegimi de bilemedim😀