AzraFarah Kızlar dün gece az bir kanamam oldu sabah doktoruma gittim, herşey yolunda ama düşük tehlikesine karşı progestan hap verdi ama vajinadan kullanın dedi eczaneci, kullananıniz var mı böyle
Semanurk AzraFarah kullanmıştım 1 hafta kadar. Tuvaletini yapıp yatmadan fitili atıp yatıyorsun. Fitil den sonra ayakta durmaman lazım
teachering06 AzraFarah 7. Haftadan 36. Haftaya kadar her gece 2 tane vajinal yoldan fitil olarak kullandım, en etkilisi o şekildeymiş doktor öyle demişti
Nurr550 AzraFarah ben de alıyorum öyle. Ağızdan alınca baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ayrıca uyku da yapıyor. Vajinal yoldan bazen hap emilmiyor ve doktoruma danıştım bu durumu, makattan da alabileceğimi söyledi.
Sibelemreemre Ben kullanıyorum günde 3 defa ağızdan alınınca yorgunluk bitkinlik yapiyo o yüzden vajinal yoluyla kullaniyorum
AzraFarah Nurr550 gündüz kendimi zorluyorum uyumak için ama uyuyamayan biriydim bugün fitili koydum bir baktım ki TV önünde uyuyakalmsim😂🤫😴
Nurcangulpideci @AzraFarah dun gece aynı şekilde benim de kanamam oldu 8+5 haftalık hamileyim. Aynı şekilde vajinadan kullandım bende. O şekilde kullanmami söyledi. Umarım bi an önce hersey yoluna girer. 🙏🏻