Merveee94 Ultrasonda bebegin kafası büyük dedi doktor ve böbrek genişlemesi var biri 7 mm diğeri 10 mm , daha önce bunlar başına gelmiş olan var mı, acaba bir hastalığı mi var cok korkuyorum. İkili tarama da yaptirmamistim
aychaa Kaç haftalık şuan? Kaç hafta önde gidiyor baş çapı? Bizimde 3 ay boyunca önden gitti kafa büyüklüğü 3 hafta önden gidiyordu doktor stres yapmamamı söyledi 40.haftadayım şimdi normal boyutunda sanırım beyin gelişimi vücuttan hızlı oluyor o yüzden
Merveee94 aychaa 34 hastalığım ben şuan, doktor ne kadar kafasının ne kadar ilerde olduğunu ya da kaç cm olduğunu söylemedi sadece haftasına göre büyük dedi. Cok endiseliyim
DenizinAnnesiiiii Merveee94 34ten önce yok muydu böyle bir şey? Bana da 32de bağırsak geniş dediler takip ediliyor. Normal bağırsak yapısı bu olabilir dedi doktor belki sizin de sadece kafası büyük bir bebektir 😀 detaylı ultrason yaptırmış muydınız
Merveee94 DenizinAnnesiiiii detaylı ultrasonda kafa büyüklüğü ile ilgili bisey demediler , ama bobrek genişlemesi var demişlerdi. Simdi ikisi bir arada olunca insan korkuyor
aychaa Ben 34deyken 37hafta 3gün falan çıkıyodu büyüklüğü anormaldi gayet. Çok tedirgindim daha sonra normale dönecektir emin olun dua edin bol bol