Kdrtunl Kızlar bugün benden pembe akıntı geldi ve sonrasında kasıklarım çok fena ağrımaya başladı neden olur?
Songul2610 Kdrtunl benimde adetime 6gün var aksam leke oldu . Önceki gebeligim gbi olmasindan korktugum icin hemen kadın dogum acile gittik kan testi negatif cikti moralim cok bozuldu 🙁🙁 Gögüslerim sutyene sigmayack kadar sisti belim inanılmaz agrıyo bulantım var arada . Adet günüme de bugn 5gün var dha . Hc böyle olmazdi acaba gec döllenme mi anlamiyorum yada erken mi adet oluyorum
Chnurgl Kdrtunl canım benimde pembembesi akıntı oldu adetime yakın ama sonra kasıklarım ağrıdı bi bakmışım hamileymişim inşallah sende hamile olursun rabbim sanada nasip Etsin
Medusa Belki de biraz daha beklemelisin. Bilemedim. Biz de yeni öğrendik gebeliği, akıntı vs olmadı hiç ama kişiden kişiye değişebilir
Melike07 Chnurgl pembe lekelenme ne kadar sürdü? Benim adete 4 gün var pembe lekelenme var. Test yaptım. İkinci çizgi var pozitif ama kan testi yapmadım
Kdrtunl Chnurgl inşallah canım bir yıldır evliyiz hiç korunmadık doktora falan da gittim hiç bi sorun yok eşimde de yok her ay acaba hamilemiyim diye düşünüp test yapıyorum sonu hep hüsran
Secda Kdrtunl aynı şekilde bütün tahliller yapıldı rahim filmi sprem testi hersey normal ama bu ay tam 1 senedir ugrasioruz malesEF olmadı kafaya çok takiyorum herlde ondan
Evremky Secda Canım merhaba hamilesin şuanda sanırım 1 sene beklemişsin benimde bir senem geçti hiçbir sorun yok eşimdede bendede fakat hamile kalamadım , Sen herhangi bir tedavi gördünmü , Allah tez zamanda saglıklı bir şekilde yavruna kavuştursun 🙏🌸