Yasse123 Selma17 ilk kızıma dusunmustum ama anlamı o degıl malesef ıyı arastırsın hı hocaya dansın ben koyamadım o yuzden aslında bı anlamı yokmus bekarlıgımdan beri severim bu ısmı ama koymadım..
Selma17 Yasse123 internete yazdığinda çıkan anlamı yazdım ama bir hocaya danışmadim mutlaka soracağım teşekkürler
gullokumum melisa_dzgn61 çok naif bı isim maşallah adıyla yaşasın inşallah🧿bizde Yüsra ismini koymaya karar verdik 🥰
Aysenuroz44 Bende ESLEM ismini düşünüyorum ama bi kaç kişi erkek ismi dedi siz ne düşünüyorsunuz acaba ?
Busra_sansar A_syma Bizde Yüsra Rana koyacağız inşallah ☺️Çok içimize sindi Bir daha kızım olursa da Esma Erva Zümra düşünürüm çok güzel anlamları
Busra_sansar melisa_dzgn61 Sare ben de istemiştim ama annemin içine sinmedi Gökçe Sare düşünmüştüm hatta ,Nüha ne demek ilk kez duyuyorum değişik hoş
melisa_dzgn61 Busra_sansar nüha ismi Taha suresi 128 ayette geçiyor akıl mantıklı ve benzeri birçok anlamı var
Busra_sansar melisa_dzgn61 Okuyayım yarın Taha suresini tekrar bakayım Taha ismini de çok severim ayrıca ikinci çocuğum oğlan olursa düşünebilirim ☺️Gerçi daha birini doguramadim 🤣🤣
melisa_dzgn61 Aysenuroz44 Yok canım benim benim çevremde de var Eslem isimli yani Eslem kız ismidir Eslem bir erkeğe konulabilecek bir isim değildir hatta ismin analizine de bakıldığı zaman eslem’in kız ismi olduğu söyleniyor sen öyle kafana takma Eslem kız ismi