melisa_dzgn61 Biz bir sürü isim bulduk hepsi çok güzeldi fakat biz biraz da kuranda geçmesini istiyorduk ve en sonunda o olmaz bu olmazdan çıkıp son kararımızı verdik kızımızın ismi “SARE NÜHA” olacak ve çok hoşumuza gitti 🥰🥰🥰
mervekarakayaa melisa_dzgn61 çok naif çok güzel bir isim seçmişsiniz, olmaz dediklerinizide yazar mısınız bizlerede fikir olsun 😊
A_syma melisa_dzgn61 Cok güzel adiyla yaşasin insallah 🌸 Sare yegenimin adi. Cok naif bir kiz cocugu. Sakinligiyle ,huyuyla , suyuyla tam minnos :) Benim 1 numaram Rabia 🌸 nasipse 2 numaram Yüsra olacak
melisa_dzgn61 mervekarakayaa tabikide yazarım siz sorun ben söylerim sizlere abii ki de şöyle hani illa bir ismin kur’an’dan geçmesi gerekmiyor bu herkes için geçerli olan bir şey değil ama biz dünyamızı düşünüyorsak ahiretimizi de düşünmemiz lazım ki hani bir süre sonra vefat ettiğimizde o çocuk ahirette annesinin yakasına yapışacak babasının değil neden sen bana bu isim koymadın o isimden annesi sorumlu olacak 🥰
Yasse123 Selma17 ilk kızıma dusunmustum ama anlamı o degıl malesef ıyı arastırsın hı hocaya dansın ben koyamadım o yuzden aslında bı anlamı yokmus bekarlıgımdan beri severim bu ısmı ama koymadım..
melisa_dzgn61 Kizilicee yani bunlar da güzel isim ama Kur’an’da geçiyor mu herhangi bir bilgim yok canım benim yalan olmasın şimdi bir şey deyip de seni de yönlendirmek istemem ma tabii ki de hani illa dediğim gibi resimin kuran’dan geçmesi gerekmiyor ki tercih meselesi
Busra_sansar A_syma Bizde Yüsra Rana koyacağız inşallah ☺️Çok içimize sindi Bir daha kızım olursa da Esma Erva Zümra düşünürüm çok güzel anlamları
melisa_dzgn61 Babyaksu biz Umay çok düşünmüştük hatta Umay İkra koyacaktık sonra dedi ki bir ismi sen düşün bir ismi ben düşüneyim iki ismi birleştirelim uyuyorsa koyalım dedik ve eşimle böyle bir karar aldık
Seleme101 melisa_dzgn61 Sevde katacağız yanına deniz ismini düşünüyorum ama kararsızım sizce nasıl ☺️
melisa_dzgn61 Seleme101 tabii ki de Sevde ismi çok güzel deniz ismi de çok güzel bu sizin çocuğunuz istediğiniz ismi koyabilirsiniz sizin hoşunuza gidiyorsa zaten ne benimle de dışarıdaki bir insanın size bir şey demeye hakkı var ama deniz biraz uymuyor gibime geldi Sevde Deniz ama belki de uyuyordur ben şu anda anlayamıyorumdur sizin kararlarınız her zaman daha önemli ama çok güzel bir isime karar vermişsiniz 🥰
Seleme101 melisa_dzgn61 evet bilmiyorum kararsızım 🤷 deniz arasında git gel yaşıyorum teşekür ederim yinede ☺️yorumunuz için
melisa_dzgn61 A_syma şimdi size ben şöyle bir şey anlatayım normalde biz kızımın ismi elvin Bade düşünüyorduk elvin Kur’an’da geçen bir isim ama badenin anlamı içki tiktok’ta bir video gördüm hani bebeklere konulmaması gereken isimler diye Bade ismi geçiyordu yorum olarak açıklamada bulundum bayanın birisi yorum yapmıştı ben de onu açıklamada bulundum gerçekten de anlamı içki demek ama kendisi içkinin yanı sıra aşk şarabı olduğunu söylüyor bu tabii ki de kişisel kararı olabilir koyabilir ben kimsenin çocuğunun ismine karışamam fakat dinimizce bize kur’an’daki anlamı önemli dışarıdaki aşk şarabı o bu anlamı önemli değil erkes istediği ismi koyabilir kimse kimseyi zorlamıyor ki illa sen kur’an’dan bir isim koy diye bu kişisel tercih yani ahiretinin düşünen koyuyor düşünmeyen istediğini koyuyor tabii ki de illa her insan kur’an’dan koyacak diye de bir şey yok ama her zaman kur’an’dan bir isim koymak benim için daha iyi çünkü öbür dünyada sizin şefaatçiniz o çocuk olacak🥰