cimcimemmmm Bebisler nasıl kizlar . Kilolar boylar ne durumda 🙈 Bizimki 1750 gr 31 cm 🥲 Bende 15 kg almisim 🤦♀️
Elisam123 cimcimemmmm saat 3 te benim randevu bakalım ne diyecek ben 7 kilo almışım ama çok hızlandı kilo alımım son 2 aydır kilo alıyorum
mor_menekse cimcimemmmm salı günü gittim 32+5 haftasındaydik .kilo 2212 Gr boyu 44cm biraz iri bebekmis öyle dedi doktor☺️ şuan 33 haftaligiz 🌸
Merve201119 cimcimemmmm geçen hafta 32 haftadaydim 43 cm 2050 gram demişti doktorum şuan 33 oldum ve haftaya kontrolüm var
merve-a cimcimemmmm 31. Haftaya giricem 10 kg aldım. Bebiş en son 29. Haftada 1700 dü 🙃hızlı kilo alan bir bebekmiş doktor dedi 2 nin üzerine çıkmıştır diye düşünüyorum
cimcimemmmm DilanK Elisam123 kaderbylozturk kuygur mor_menekse Merve201119 Masallah saglikla doguralim inşallah kizçelerim 😘❣
kaderbylozturk cimcimemmmm benim mide bulantım vs de olmadı hiç normalde nasıl yiyorsam aynı oyle yemek yedim bebek var diye sunuda yiyim buda faydalı yapmadım vallahi belki oyuzden olmuş olabılır 😀
cimcimemmmm Kizlar ne yapsam biraz irileşse bebegim. Ben daha çok aliyorum. 4-5 haftam kalmis erken dogumum olacak. 37 yi zor buluruz bulabilsek iyi dedi doktorum. Serklajliyim. Bugun kontroldeydim yeni döndüm 😪 fikirlerinizi bekliyorum
cimcimemmmm kaderbylozturk valla ben de o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam. Süt peynir yumurta badem ceviz fındık kabak çekirdeği muz soda her çeşit meyveler . Yemek te ne olsa yerim o kadar dikkat etmeme rağmen anlamdım yani bi geri gidiyo