syagmurr Haftada mide ağrısı ve ishal şikayeti yaşayan oldumu? Geceden beri geçmeyen bir mide ağrım var ne iyi gelir yazabilirseniz çok sevinirim
Mysaa syagmurr nane limon mide ağrına iyi gelir onun harici muz patates ye ama bi sağlık ocağına sorup belki ilaç da alabilirsin canım
dilara1908 syagmurr Bende de aynısı oldu doktor şurup verdi iyi geliyor. Onun dışında haşlanmış patates, pirinç lapası, muz, yağsız tuzsuz sıvı yiyecekler ve bol su iç dedi. Yine de doktora git canım.
syagmurr Mysaa ne zormuş hamileyken hasta olmak ya yanımda kimsede yok eşim çalışıyo yataktan kalkamadım valla
Tospikannesiiiii syagmurr aynı durumdayım 38 haftslıgım üstüne bide 18 aylık Bi oğlum var ve yalnızım nasıl yedirdim giydirdim Allah biliyor 😔
dilara1908 syagmurr Ben acillik oldum baya bir ishal mide ağrısı kusma vardı. Belirtiler pazartesiye kadar geçse de mutlaka doktoru bilgilendir canım. Açılma var mı diye kontrol ettiler olmadığı için enfeksiyondan şüphelendiler ama bir şey çıkmadı. Belki doktorun test ister.
syagmurr Tospikannesiiiii allah yardımcımız olsun ben yatıp dinlenebiliyorum en azından sende öyle bişeyde çok zor🙄
syagmurr dilara1908 pazartesiye kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum arada da yalancı sancılarım oluyo nstye başlıcaktık gerçek mi yalancı mı bu sefer onu kafama takıyorum gerçekten hamileliğinde kafasına bişey takmadan geçirenleri tebrik etmek lazım
dilara1908 syagmurr Onu ben de kafaya çok takıyorum ama gerçek olsa anlaşılır herhalde yaa dinlenmeyle geçmeyen artan bir sancı olduğunu söylüyorlar. Acilden girince bakarlar aslında.
syagmurr dilara1908 acile gittim bi kere devlet hastanesine mahvoldum bi daha tövbe dedim yani. Kendi doktorum dışında çok gidipte kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum ayy bilmiyorum tek bildiğim çok zormuş😂😅
dilara1908 syagmurr Burada acil pek sıkıntılı değil gidince doğumhaneye yolluyorlar hemen ebeler ilgileniyor ama bilmiyorum bazı yerler çok sıkıntılı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri 🥰