1prenses2prensanne kızlar iki gündür ağzı kokuyor bu sabah da daha da fazla kokuyor biraz soğuk almıştı ama öyle ağır değil hemen önüne geçmek için birşeyler iciriyorum ama ağız kokusu neden var bilmiyorum enfeksiyon mantar olabilir mi
Stuna 1prenses2prensanne dişlerini kontrol ettiniz mi? Çürük falan olabilir. Bazen benim oğlumunda kokuyor süt falan içince bakteri oluşturduğu iÇin. Kontrol edin eğer çürük falan yoksa boğazdan geliyor olabilir geniz akıntısı falan varsa
AyFatma 1prenses2prensanne hastalıktan ütürü enfeksiyonu vardır o da ağız kokusu yapar korkulacak birşey yok. Soğuk aldığını söylüyorsunuz iyileştikçe geçecektir. Özellikle soğuk algınlığınada ağız kokusu çok görülür çocuklar ida üst solunum yolu enfeksiyonu kokuya neden oluyor
Ayseport 1prenses2prensanne büyük ihtimalle bademcik enfeksiyonu o inanılmaz kötü koku yapıo ben kızımda sırf kokudan anlıorm boğaznn kötü oldğnu
1prenses2prensanne Stuna diş çürüğü yok sadece koku var iki gündür geçer dedim bana öyle geliyor sandım ama bu sabah daha da arttı