Senuss Kızlar delirmek üzereyimm böyle kuruma çizgisi olabilir mi akşam yaptım 5 dakıka içinde çıkmadı bende uyudum sabah kalktım bu şekilde olmuş bir önceki gün test yapmıştım birşey gözükmemişti ama böyle ilk kez görüyorum
Sevvl Senuss canım bu doğru olmaz sabah kadar bekleyen birde erken gebelik testi al dene o daha doğru sonuç diye biliyorum
Zeynep_alya Senuss adetiniz geciktimi ya da kacgun var ben adet olucam gün yaptım çıkmadı birgün sonra yapmıştım silik çizgi olarak çıkmıştı
2prensesannesiiii Kuruma çizgisi bu kadar koyu olmaz silikte değil hamilesin test bozuk değilse kuruma falan değil ama o kesin bi kan ver netleştir canım
Mervekara5 Merhaba canım böyle kuruma çizgisi olmaz belki ilk yaptığında silik de olsa çıkmıştır sen görmemişsindir o yüzden tekrarlamanı öneririm testi bence hamilesin 🤍
Kivircikkuala 2prensesannesiiii günaydın kuzum bende birşey yok henüz rahim filminden sonra daha yeni yumurtlama günlerimdeyim
180720 Senuss yüzlerce test yapmış biri olarak söylüyorum ömrümde böyle kuruma çizgisi görmedim bence bi test yap