Zeynepsevde En kıdemlimizi dernek başkanı seçiyoruz 😜 şaka bi yana gelmeyecek mi bu bebişler biz bugün 40 haftayı bitirdik. + kaçta doğum yaparız Allah bilir 🤦♀️
Slhdsdmr Zeynepsevde 41haftalık olduk bugün akşam acilden giriş yaptırıp suni sancı vericekler bakalım ne olucak 2cm acıklık varmış ama sancı yok Allah yardımcımız olsun inşallah
varbirhayalimiz Zeynepsevde Ya ben de 39+5’im ve devlet hastanesinde takipliyim. Doktorum 41 haftaya kadar bekleyeceğiz diyor. Aranızda devlette doğum yapan ya da bilgisi olan varsa, açılma ve sancı yoksa suni sancı ile mi başlatıyorlar devlette, suniden çekiniyorum çok, istesem o an sezaryene almazlar mı acaba ?
Majun Slhdsdmr Allah kolaylık versin. İlk doğum mu olacak. Bakalım kaç saatte kucağınıza alacaksınız. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Asim_Mehmet 40 hafta oncesinde kasık ağrılarınız, yalancı sancılarınız, bebeğin aşağı inmesi, ters dönmesi vs gibi durumlar oluyor mu sizin gibi geç gelenlerde
Majun Asim_Mehmet benim 35. Haftadan beri var. Bugün 39+1 im. Çarşambaya kadar gelmezse suni ile doğum başlatılacak tam 40da
Zeynepsevde Asim_Mehmet benim yalancı sancım çok oldu şimdi yalancı sancı bile yok. Ama kasık ağrılarım ve yoğun akıntılarım var inşallah yakındır artık diyorum 😅
Asim_Mehmet Majun ben 34. Haftadayım, bebek aşağı inmiş, ters dönmüş, iki büklüm yürüyorum, bu şekilde 40a kadar falan beklemem gerekir mi ya 😔 Doktor 1 ay daha dursun diye de ilaç verdi,
Asim_Mehmet Zeynepsevde Allah Allah yaa 😂 Benimkisi de başaşağı, kambur yürüyorum, beni çok rahatsız ediyor yasam kalitemi iyice düşürdü. Siz nasilsiniz bu konuda
Zeynepsevde Asim_Mehmet bende aynıyım kasıklarda da ağrı var bi an önce doğsun sağlıkla diye dua ediyorum 🤲
MickyMouse Ben de 39+4 teyim. Ama hala sancım falan yok. Doktor açılma da yok dedi en son kontrolde. Baş aşağı çoktan döndü. Doktor da en son doğum kanalına girmiş dedi ama hala sancım yok. İçeride kalacak değil tabi de biraz açılma olsaydı en azından. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebisleri. Çok sabirsizim 🤭🤭
Ogrtbusra varbirhayalimiz canım ben araştırma hastanesinde yaptım önce propess koydular rahmin içine açılma olursa onla devam ediyo olmazsa suni sancı veriyorlar bende 40+6 da doğum yaptım yatış verdiler haftam bittiği içim propessle doğurdum
varbirhayalimiz Ogrtbusra Ya çok teşekkür ederim. Hafta ilerleyip gelmedikçe daha da korkuyorum inşallah kolay olur 😕
Ogrtbusra varbirhayalimiz suni sancıdan daha kolay diyorlar propess için ben suni almadan ona gerek kalmadan doğurdum şükür 😊 darısı bekleyenlere olsun inşallah