Gulsahhhhh 8 hafta 3 günlük hamileyim ve mide bulantım geçmiyor 😔 ne zaman bitecek bu yemek yiyemiyorum
Msalbyrk 33sibel Gulsahhhhh benm 4 bucuk aya kadar sürmüştü. Cok zor allah yardmcn olsun canm seni cok iyi anlyorm😑
Duranb Gulsahhhhh 14. Haftaya kadar surmustu cnm herkese gore degisio bazilari 9 ay cekio insallah Senin de yakin zaman da biter
ebruu30 Valla ben 14 haftalık oldum ama hala arada yokluyo yanii eğer yemek yiyebiliyosan mideni boş bırakma sürekli bşyler at ağzına ben öyle kendime geliyorum.. Vee bulunduğun ortamın hava almasına dikkat etmen lazım temiz hava rahatlatıyor insanı..
Pelinnaz ebruu30 bana şu gun tekrar gel filan hiç demedi ben kendim randevu alıp gidecem yarın neden acaba 🤔
Pelinnaz Kizlarrrr.. şuan 10+3 olduk bugün doktor a gittim CRL 47 mm cıktı ikili test isteyebiliriz dedi sonucu 2 hafta sonra çıkacak. Ense kalınlığı da 1.6 cikti ultrason kağıdından baktım. Normal mi sizce sizin kaç cıktı doktor bişey demedi
Seher63 Merhaba arkadaşlar 12 haftalığım ve bulantım çok şiddetli 2 farklı ilaç kullandım doktor takibinde geçmedi ve halsizlik uzanmaktan boynum ağrıyor artık ayakta duramıyorum ,oturamıyorum sürekli uzanmak istym boyun ve ensemde inanılmaz ağrı var. Ve daha şimdiden nefesim kesiliyor karnım büyürse nasıl olurum diye çok korkuyorum bildiğiniz bir şey varsa paylaşabilir misiniz benimle lütfen..🙏🏻