pinarsabrii ikicocuk_biranne 2 alt 2 üst takım bir de bultak oyuncak alabildim sadece 😄 5 tane a101 var evimin yakınlarında tek bulabildiklerim bunlardı, ve 9:15 gibi gitmiştim 🤦♀️ büyük ihtimalle kendilerine ayıranlarda oldu, müslin falan hiç kalmamıştı çünkü
RehoGelin ikicocuk_biranne ben de dün anneme söylemiştim onunda şansına olduğu yere yakın varmış bitane uğramış malına bakayım diye kız açıp vermiş yumuşacık diyo daha bana ulaşmadı 2 hastane çıkışı birer tane zıbın alt takım ve ağız mendili aldırdım. Buralarda 8buçukta açılıyor marketler ama saniyesinde bitiyor resmen. Peki şokun 2li atletinden aldınız mı? 10 lira tek parası bile değil çünkü bizim buraya gelmedi onlardan 😪
beybito27 ikicocuk_biranne daha önce aktüel ürünlere denk gelip almıştım. Kontrol etmenizi tavsiye ederim
Nurr_22_22 ikicocuk_biranne 9 da gittim bir tek 2 li. alt ve ustler mama önlüğü biberon filan vardı geri gösterdikleri hiçbir şeyi getirmemisler başka a101 e gittim oraya hiçbir şey getirmemisler bu marketler para kazanmamak için uğraşıp duruyor
Ezonunannesi16 ben dün akşamdan beri geziyorum bı hastane çıkışı bı çıngırak bide çorap alabildim hiç bı şey kalmamış. bebek kamerası gelecek gorunuyo ama gelmemiş. bazıları depodan cikarmiyo malzemeleri depoda tutuyo saçma sapan işler ya
mutlu__son1209 Kızlar bi tane ana kucağı tarzı sallanabilir beşik var nasıldır sizce çok kararsızım gidip form doldurup alıyorsak 10 gün sonra gelip kuruyorlarmış
Dilek-K0 ikicocuk_biranne valla canım benim. Burda ürünler 1 ay bile kalıyor iki katlı burdaki o yüzden panik yapmıyorun😂
Daffyy gkbyza  Hastane çıkışı 5 li buydu diğerlerini de isteyen olursa atayım😅
KumsAlyaa ikicocuk_biranne Erzurum’da hiçbir A101 de yok sorduğumuzda gelmedi dediler yani bu ne saçmalık hastane çıkışını çok istiyordum ama hiçbirisinde yoktu gelmemiş diyip duruyorlar önceden açmışlarsa satılmışsa ben hakkımı haram ediyorum
Ysm0307 ikicocuk_biranne bende dün şok a bugün A101 e gittim toplam 885tl lik alışveriş yapmışım ama istediğim parçalar kalmamıştı
snm-ekr1 ikicocuk_biranne askı aldım iki paket ağız mendili alayım ddm kalmamış diğer ürünlerinde çoğu bitmiş ama uygulamada hepsinden var alamayanlar uygulamadan sipariş verebilir