hemsiree Emineer33 benim bebiş de bir hafta önden gidiyor kızım olacak 😊 bu gelişim olayının cinsiyetle ilgisi yok bu arada 😊
Hulus Emineer33 yine yanlış bir bilgi toplum uydurması işte erkek üstünlüğü mevzulari kızım hep 1,5 hafta ilerdeydi sonradan normal haftasına geriledi. Cinsiyetle bir ilgisi yok bu durumun.
teachermom8 Benim bebegim 10. Haftada bile aşırı hareketli bilgisine dayanarak halam kesin erkek demişti neymiş kızlar o haftalarda daha sakin oluyormuş 😁 belki sizde bu bilgiden yola çıkarak tahmin edebilirsiniz
Melismelo teachermom8 benimkide aşırı hareketliydi ultrasonda şok olmuşdum kızım olucak 39. Haftamdayım hala tekme tokat devam😬
Aysenur426868 Annelerde merak konusu tabi bende merak ediyorum 14 haftalığım kız olursa saklar nazlı olur kesun babasına çektiyse 🙄 erkekse gösterir bakalım yiğidin mali meydan da olur dercesine bu merak konusu çok tatlı heyecanlı bı süreç 🤣
Karman34 Ebru_hasan ben uyandırmak için azıcık çikolata yiyip biraz karnımla oynuyorum ultrason öncesi çok işe yarıyor uyanıyor 😂