Sinemmkaya Doktor sezeryan dedi Sezeryan olan anneler ne kadar süre de toparlandınız Lütfen yazınız 🥰
1Mavimavi Sinemmkaya ben 12 saat içinde yürümeye başladım Tam toparlanmam yani rahat hareket etmem yürümem herşeyi yapmam 3. Günde olmuşdu Yani kendi işimi kendim görüyordum
Bebeginehasret Sinemmkaya ciktiktan 5 saat sonra ilk yuruyusu yaptk aslinda cok cabuk ayaklandm kizimda kuvezdeydu ewe gelip dus alip geri hastaneye gittim hergun gidiyodm yattigin oturdugun yerden kalkmak zor bi bide 1 hafta kambur yürüdüm ama iyilesmek cok hizli doktorunada bagli eli con hafifdi 🥰
Tunurr Sinemmkaya ilk ayağa kaldırıldıktan sonra bidaha oturmadım sadece 3 gün kadar tamamen dik yürüyemedim ama beni aşırı zorlayacak bir ağrı olmadı iki doğumumda da. Rabbim sana da kolaylıklar versin sağlıkla kucağına al inşallah canım ❤️🤲🏼
_ozlmm Sinemmkaya 15 gün oldu sezeryan olalı 4.gün toplamıştım kendimi ☺️ Ne kadar çok yürürsen o kadar iyi geliyor ağrılarına ilk yürüyüş biraz zor oluyor ama bir iki adım atınca yavaşlıyor geçiyor ben yürüdükçe açılmaya başlamıştım sonra bir daha yatasım gelmedi 😂
ipekelvanalparslan Hastaneden eve geldiğimde iki gunluktu bebeğim ve ben o gün bulaşık makinesi boşaltıp yemek yaptım, çünkü iki kızım daha var bir an önce toparlamak zorundaydım
Adacan Saatinde yürüdüm sonra bol bol yürüyüşe devam ettim. Bebeğim 3 gunluktu sarılık oldu hastaneye yatırdık ben başında durdum eğildim kalktım tüm gece ilgilendim tek başıma iç dikiş ağrısı dışında bir ağrım olmadı tamamen 10. Günde oldu