HavvaBaharCiftci Kızlar 35+5 haftalığım.Bebegin gelişiminin 15 gun geri olduğunu ,haftasina gore zayıf olduğunu böyle giderse 37 alacağını söylediler başına gelen var mi kafam allak bullak oldu 😔
Tugcecanan HavvaBaharCiftci bizimde 1 hafta gerilik var ve bu yüzden 31.haftadan beri her hafta kontrole çağırıyor 37 yi atlatalım da doğumu planlarız diyordu bu cuma bakalım ne diyecek 36+2 olduk
-acelya HavvaBaharCiftci bizimde öyle birden bire gerilemeye başladı. 1 haftaydi 2 haftaya çıktı. Haftalık kontrole gidiyorum artık yarin yine gidicem. Hep protein ye dedi bu haftayi heo et yiyerek gecirdim inşallah faydasi olmuştur
Busra3246 Aynen bende 35+5 şuan karın çevresi 2 hafta geride kalmış dedi kilosunu beğenmiyorum 2060 gram sancıların da var dedi 15 gün sonra alacağım dedi yarın kontrol var bakalım ne dicek
Gzm012 HavvaBaharCiftci testler felan yaptı 2hafta sonra tekrar çağırdı 2 hafta boyunca iyi beslen dedi ama stres yaptım galiba dün geldiğimden beri adet sancısı gibi sancılarım var
Ebru-EY Allah Allah neden kilo almıyorlar peki. Doktor bi sebep belirtttimi. Yeme içmeniz mi değişti. Neymiş sebep 😞
HavvaBaharCiftci Herhangi bir sebep belirtmedi yeme ile alakası yok diyor oysa cok iyi besleniyordum 3 farkli doktora gittim hepsi de aynısını dedi
HavvaBaharCiftci Gzm012 hayırlısı olsun inşallah Bizde testler yaptık doppler usg yaptırdık idrarda protein kaçağı ne ise ona bakacak 3 güne bir takip dedi cumartesi belli olacak ne olacağı
HavvaBaharCiftci Tugcecanan bizimki bir anda oldu 1 haftalık gerilik vardı açıldı o fark iste cumartesi belli olacak
-acelya HavvaBaharCiftci benimde fark 1 haftayken süt mut yumurta cok tukettim ama 2 ye çıktı siz zayif misiniz bir sebep bulunamadiginda genetik diyolar anne baba minyon tipliyse ondan dolayi da olabiliyormuş Bizde tam tersi babası 5 kilo doğmuş😄 bende 3 kilo doğmuşum bana çekti galiba
HavvaBaharCiftci -acelya ben 1.70im 3800 dogmusum esim 185, 4.500 dogmus artik neylle alakası var bilmiyorum 😂