Efnanada Merhaba arkadaşlar ankara şehir hastanesinde doğum yaptım çok şükür su azlığı sebebiyle gitmiştim birden yatış verdiler aklınıza takılan sorular varsa cevaplayabilirim normal doğum yaptım 2. günün sonunda
Sevgi18 Efnanada Canm ziyaretci alıyorlarmı birde bebegi dogunca babasına gösteriyorlarmı Ha birde o da cift kisilikmi
Ebru_cekin06 Ebru_cekin06 ben tek odadaydim pandemiydi iste inşallah tek odaya duserim esimi alirim yanima annemde küçük ogluma bakar 2yasinda
Efnanada Sevgi18 Söyle ziyaret saatleri öğlen 13.00 14.00 arası aksam 21.00 22.00 evet doğum yaptıktan sonra servise çıkınca eşiniz gelebiliyor izin var
Efnanada Sevgi18 tek kişilik de var çift kişilikte o doğum yaptıktan sonra servise çıkınca tamamen şansınıza bağlı ama odaları çok güzel ferah
Feyzaharun Efnanada Epidural yapılıyor mu ben hocaya sordum pazartesi yapılır dedi ben de vajinusmus var da
Sinemakty Efnanada canım Doğum yaptıktan sonra depend mi kullandın hasta bezi mi? Hangisini istiyorlar
Efnanada Sinemakty Hasta bezi kullandım Canım zaten orada dolaplar var dolapların içerisinde hasta bezleri de oluyor Bir de çok fazla kanama olmadı bende o yüzden canpet mesane pedi kullandım
Efnanada Sinemakty Evet Doktorum çok iyiydi çok çok ilgililerdi hemşireler özellikle çok cana yakınlar hiç çekince henüz bir şey yok benim suyum bir anda açıldı ve koridora döküldü orada bir de bütün çalışanlar sen sakin ol sen sadece yürümeye devam et hiç problem değil diyerek sakinleştirdiler hiç kimseden çekinmedim
menesse Normal doğumda epidural uygulanıyor mu. Doğum süreci nasıldı. Doğuma doktorlar mı asistanlar mı giriyor
Melek0606 menesse epidural yapmıyorlar asistanlar şancı süresinden 10 cm e kadar oluyorlar en son doktor doğum yaptırıyo ama asistan doktorlar da iyi ama
Efnanada menesse asistanlar da illaki oluyor ama kadın doğum doktorları mutlaka giriyorlar doğuma sancı çektiğimiz odada doğum yapıyorsunuz zaten Epidural de uygulanıyor ama benim zaten çok fazla açıklığım da vardı epidural’da kalmadan doğumu gerçekleşti