Bende bu gebelik zehirlenmesinden dolayı 34+6da doğum yaptım.Ki ben medipol hastanesinde kadın doğuma takipliydim tansiyonum 16 olunca gittim burda yenidoğan yoğun bakım yok başka hastaneye git dedi kalakaldım ortada.Başka hastanede de sağ olsun ilk kez gördüğüm doktorum anne gibi yaklaştı bu tansiyon çok riskli bebeğini kaybedebilirsin dedi acil sezeryana aldı.İlk çok korktum istemedim ama razı geldim el mahkum.Bebeğim 1715 gram doğdu çok korktum 15 gün yoğun bakımda kaldı 2 kg olarak çıktı benim de üzüntüden sütüm kesildi şu an 2.5 aylık mamayla besleniyor ama canı sağ olsun. Bana da kolay doğurdun sezeryan kolay dediler ama bebeğini küveze bırakmak için doğurmak ne demek herkes bilmez,anlayamaz.Küvezde ağladığında kucağına alamamak nedir,O yoğun bakımı bırak hastanenin kapısında beklemek bile nasıl iyi gelir bilemez.Allah bu tansiyonu kimseye vermesin preeklampsi dedikleri şey çok tehlikeli.Kızım şu an diğer bebeklerden biraz daha düşük kilosu (Doğum kilosuna göre çok iyi gidiyor ) ama insanlar hala ne kadar küçük diyorlar varsın küçük olsun en azından o yoğun bakımı süreci bitti hayata güzel tutundu ona bile şükrediyor insan.İnşallah senin bebeğin de sağlıklı şekilde büyür her şey gönlünce olsun ☺️♥️