Tugcesena Arkadaşlar merhaba 👋🏻 Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlara sorum olacak. Progestan fitili kullanmayı kaçıncı haftada bıraktırdı doktorunuz? Birde bırakırken kullanılan dozu azaltarak mı bıraktınız yoksa birden mi? Şimdiden teşekkürler
Sehrbnon122 Tugcesena ben 12 haftalık olunca bıraktırdı doktorum ikiz di diye önlem amaçlı devam ettirdi zaten lekelenme falan bisey yasamadım 12 haftalık olunca kestim birden
ZMM8888 Tugcesena 12 haftada bırktıracaktı birden kesecektik ilaçlı ama kese etrafında kanama alanı olduğu için devam ettim 28 haftaya kadar
Tugcesena Paw Eminedilanim Hale29 Sehrbnon122 ZMM8888 Mrvmnv hepinize çok teşekkür ederim hanımlar 🙏 Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza 🧿🌺
Hale29 Bir sıkıntı olmazsa 12 de bırakılıyor ama kanama lekelenme rahim agzi kısalığı felan bunlar önemli dr un mutlaka ne yapman gerektiğini söyleyecektir uzun süre kullannca azaltarak bıraktiriliyor
Tugcesena Sehrbnon122 yeniden merhaba ☺️ Fitili ne kadar süre kullanmıştınız peki? Uzun süreli kullanınca birden bırakmayın diyorlar ama sıkıntı olmadı değil mi
2022bebeki Tugcesena 16.haftada bırakacaktık ama lekelenmem olduğu için devam ediyoruz günde bir tane🤞