egeninincisii Gamze2022 Bol su için. Pompayla ya da elle biraz sağmaya çalışın. Humana Çay deneyebilirsiniz çok işe yarıyor.
minik_koala_ve_annesi Gamze2022 humana cay ic canim incir ye havuc ve dereotu sivi tuket bol bol bende10 ekimde yaptim yeni yeni geliyor sirtina masaj yaptir ilik dus al sirtina sicak havlu koy ben faydalarni gordum
Baymehal Gamze2022 tatlı şeyler tüket hoşaf iç ve inanmıcaksın ama ıce tea içtim 1 hafta sütüm çoğaldı 😂 ama elbetteki sana öneremem illa yap diyemem ben başkasına sordum o da dedi böyle yaptım bende denedim ve oldu şükürler olsun ve asla emzirmekten vazgeçme bebek tutuyorsa biberon pompayla vs verme bebek emdikçe çoğalıyor süt birde e bebekte satılan içecekler var onu da kullanabilirsin
Huriyemdk elifuslu1002 merhaba stres yapmayın sürekli emzirmeye çalışın emzirdikçe çoğalacak bol su yemenize dkkt edin aç kalmayın
Damlacaa Sıcak su torbası göğsünüze koyun sıcak sütü indirir , duşa girebildiginizde sıcak su tutun göğsünüze. Kayısı hoşafı bolca için ve bulgur pilavı yiyin sade. Ve bol su herşeyin çözümü
tecrubesizgebe-1 Milk tea diye bir çay varmış araştırıp yorumlari okuyabilirsin .arkadaşımda takviye edici aldı ismini hatırlamıyorum iki gün sonunda göğüsleri taş gibi olmuş.
meleklerin_annesii Gamze2022 bol su ve dereotu , oluk oluk akıtmıştı benim sütümü uyandığımda yatağım sırıl sıklam oluyordu düzenli beslenmeyede özen göster 🌼
Bebek_5467 Gamze2022 bestlak diye bı damla var benimde sütüm kesilmişti onu kullandım iyi geldi biraz pahalı ama faydasını görürsünüz bide göğsünüze sıcak suyla yıkayın yada sicak bı bez koyun kanallar açılsın ben herşeyi denedim incir hurma kuru üzüm anne çayları hoşaf en son o bestlak damla fayda etti