Her gün biri doğum hikayesini yazsa da bana fikir olsa diye okuyan biri olarak ben de hikayemi yazmak istiyorum . Normal doğum bekledim fakat sancı nişan su vs hiç biri olmadı 12.10.2022 sabahı kontrolüm vardı suyumun azaldığını gördük bu sebeple çok istediğim normal doğumu suni sancı ile denemek istedik fakat hiç bir ilerleme olmayınca sezeryana döndük ve diretmedim doktoruma güvendiğim için direk kabul ettim. Burada bir çok korkutucu şey okudum sezeryan ile ilgili ama gerçekten o kadar konforlu geçti ki (mersin forum yaşam hastanesinde yaptım) yarım uyuştum damar yolu ve anestezi nasıl olacak diye korka korka beklerken ne ara olduğunu anlamadım ayaklarım her tarafım anında uyuştu sağ tarafımı biraz hissediyordum bir kaç dakika bekledik o da uyuşunca doktorum 1 dakıka içinde bebeğimi kucağıma verdi gerçekten korkulacak hiç bir şey yok hiç bir şey hissedilmiyor ilk ayağa kalkışım çok kolay oldu yürürken ağırlarım oluyor ama inanın dayanılmayacak ağrılar değil acı eşiği çok düşük biri olarak söylüyorum bunları sormak istediğiniz bir şey var ise prensesim gececi gibi cevaplayabilirim :) öneri olarak da depend külot bez gerçekten çok çok kurtarıcı mutlaka çantanızda olsun