Harunnazli Anneler merhaba bugün 16+3 olduk sabah için randevu aldım artık belli olmusmudur cinsiyeti sizler kaç haftada öğrendiniz
Elifilhan1996 Harunnazli olmuştur tabikii canım inşallah vişne suyu ve bitter çikolata ye gösterir kendini ☺️☺️❤️
NurrrH Harunnazli pozisyonu uygunsa ve gösterirse tabi öğrenirsiniz. Ben kızımı 16da oğlumu 12de öğrendim. 🌺
Harunnazli Elifilhan1996 ay inşallah gösterir sağlıklı olsun tabiki de ama insan öğrenmek istiyor daha hicbirsey de almadım bebisime ❤️
Harunnazli NurrrH bir kızım var benim 3 buçuk yaşında 6 aylık olana kadar erkek demişti doktor sonra kız olduğunu öğrendik bunda da çok heyecan var gerçekten
Elifilhan1996 Benimde 4 yaşında kızım var 15 haftalikta gebeyim canimm bende cuma günü inşallah bakalim ogrenicem senin gibi haber ver mutlaka ogrenirsen ❤️❤️
Harunnazli Elifilhan1996 maşallah rabbim uzun ömür versin hayırlısıyla bebeginizide kucağınıza almayı nasip etsin
Harunnazli Serapalptekin2 kız bebekleri zor gösteriyor birde rahatına düşkün olanlar hareket bile etmiyor ☺️
Harunnazli Serapalptekin2 bizimkide çok akıllı duruyor maşallah inşallah doğunca da akıllı olur☺️ cikolata yedim biraz hareketlensin de göstersin diye
Serapalptekin2 Harunnazli ben 2 3 tanede yesem fayda etmiyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım ♥️🥰