aylinngly Merhaba arkadaşlar bu çevredeki hastane doktor mauyene ve ücretleri öğrenebilirmiyim. Şimdiden herkese teşekkürler.😊
Elif-mrl aylinngly Kartal avicenna umut hastanesine gidiyorum. Sigortalı 260 tl Sigortasız 530 tl Muayene ücreti
aylinngly meryemesra ilk dpgum da onuda oendik de biöyerde yaptrmışdık adını ögrennce hemen yazarım sana bi bulayımmdosyayı
Dmrbs18 aylinngly doğuma daha çok oldugu için sormadim henüz benim Mart’ta olucak nasipse ocakta fiyatları yenilenir diye sormadım
Unlukacar aylinngly ben 1.5 önce doğum yaptım canım 8.500 ödedik şuan 12.500 olmuş doktorumuz halide yüksel çok deneyimli ve iletişimi çok iyi canım
Sumyaa Ben Maltepe de oturuyorum ancak doktorum Ümraniye de Kadriye Şener İnstagram dan bakabilirsiniz anne gibi pozitif özel klinik olmasına rağmen 300 tl alıyor.
Aksakal1907 @Sumyaa doğum ücretini sordunuz mu bende takip ediyorum o doktoru arkadaşım doğum yapmıştı 4 sene önce onda
Sumyaa Aksakal1907 evet bir liste verdi ancak ocaktan sonra değişecek dedi her gittiği hastaneye göre değişiyor
aylinngly meryemesra w dr. Halil mesut canım internette bak adresi çıkar bulamassan da veirir sana 500 ödemişdim ben 1 sene önce bi knşrsn yine ücreti
Berathayat Kurtköy lokman hekime gidiyorum pendik civarı çok doktor gezdim memnun kalmadım burdaki fatma bilginer doktorum frekanslarımız uydu orta yaşlı tecrübeli doktor stres yapmıyo memnunum muayene için 415 tl ödüyorum ancak doğum ücretini hiç sormadım