Pikachuuubaybi Kızlar agdaya gidiyorum normalde cumartesi kontrol var ağda alacak kadar çok çıkmadı epilasyon la alsam nolur kullanan varmi genital bölgesine
MelisY Pikachuuubaybi o hatayi yaptim sonrasinda agdaya donunce mahvoldum jiletten farki yok sonrasi icin cok can yakici oluyor
Ozge806 Pikachuuubaybi alıştım artık her yeri rahatlıkla alıyorum ilk başlarda çok zorladı beni kanatıyordum hep şimdi makineyi bastırmadan hafif uzak tutarak alıyorum gayet temiz oluyor.
MelisY Pikachuuubaybi sertlestiriyor sonucta ve daha cok cikartiyor koklendiriyor agda kokten aldigi icin kokleride zamanla gidiyor yakin zamanda yasadik annem kuafor
Asim_Mehmet Ozge806 hamileyken nasıl alıyorsunuz, bende normalde öyle alıyordum zaten ama hamilelikte rahimde büyüme olunca sanki daha etlenmis gibi haliyle çok zorlandım yumuşak bisey üzerinden almaya çalışıyor gibi oldu
Pikachuuubaybi Mervedez159 acır bencede ağda dan önce anestezi kremi kullanıyordum yine kullanırım biraz da olsa acı hissini azaltıyor
Ozge806 Asim_Mehmet uzanarak 😂 yoksa alamam zaten. Gerdirmek gerekiyor dediğiniz gibi kilo artışından dolayı biraz zor oluyor. Ayaklı küçük bir aynam var onu kullanıyorum, zaten göbüşten bir şey görmeniz imkansız.