AzraFarah Kızlar 9+5 şiz,bende küçük bir leke iç çamaşırıma değmiş, şimdi lavaboya gittim baktım peçeteye kan geldi. Eşimde işte , hastaneye gitmem gerekiyor mu, bebeğime bişe olur mu. Bu arada ikinci gebeliğim,ilk hamileliğimde kan lekesi falan görmedim
Brck0303 AzraFarah düşük tehlikesi bu hmn git bekleme bnde yaşadım eşin izin alabilirse onunla git yoksada gideck biri varsa hmn git
Brck0303 AzraFarah bnde yapmamıştım ama başta devlet hastanesine gittim her gebede olur falan diyip doktor gondedi beni iki üç gün çektim onu keşke ilk gün o öyle diyince başka doktora da görunseydim dedim çünkü kesenin etrafı ful kanama olmuştu üç günün sonunda Ağrı’da olunca gittiğimde doktorum kızdı hatta ilk görünce niye gelmedin diye 14 haftalık olana kadar sürekli kanamam oldu hafife alma ve hmn gitmeye çalış
AzraFarah Brck0303 ndrzn Tugceonur kızlar teşekkür ederim 🌷 akşam eşim olmadığı için bekledim,kanamam da devam etmedi. Sabah doktoruma gittim, bebeğimiz sağlıklı dedi, düşük tehlikesine karşı progestan hap verdi ama vajinadan kullan dediler. Bilginiz var mı bu hap hakkında
ndrzn Kahverengi leke gelmesi durumunda bile düşük tehlikesi olabiliyorken direkt kırmızı kanama oluyorsa daha da tehlikeli hemen doktora gitmen gerekiyor bence.
Mrvdru AzraFarah 12.haftada yoğun kanamam olmuştu benim de. Bir süre hap olarak kullandım daha sonra vajinal kullanmaya başladım ve hala devam ediyorum. 29.haftadayız şu an ama vajinal kullanmak çok daha konforlu emin ol diğer türlüsü çok uyku ve halsizlik yapıyor. Sen yine de kendini çok yorma dinlen 🤗