Neriabahram 10 haftalık sürece yeni girdim yaklaşık 10 gündür dil mantarı gibi birşey oluşuyor gargara yapıyorum dili temizliyorum ama tekrar oluşuyor bunlara ek olarak sürekli bir ekşi tat var ağzımda hiçbir yemekten zevk alamaz oldum sürekli naneli şeyler çiğniyorum onla bile bastıramıyorum başınıza benzer birşey geldimi ? Geldiyse lütfen çaresi neyse yazın kurtulayım
2_minik_kalp Neriabahram benimde ilk haftalarda tatlı birseyler yediğimde oluşurdu o tat çok iğrenç bisey ama malesef kesin bir çözümü yok ben ağzımda o tat oluşunca hemen tuzlu biseyler yiyordum özellikle zeytin iyi geliyordu
isimsizzz Neriabahram Benim de ağzımda berbat bir tat var sürekli, çeşit çeşit sakızlar aldım ,ama sakizdan da midem bulanıyor, sakız atmasam ağzıma , ağzımdaki o berbat tattan midem bulaniyor , ben de napcagimi şaşırmış durumdayım 😬
Elifderin34 Neriabahram ayy benm de ilk haftalarımda vardı o ağzımda kalan tadı ve bulantıları asla unutmıcam çok zor günlerdi 😭
Ozge806 Neriabahram canım ne yaparsan yap geçmiyor benimde 16.haftaya kadar öyleydi. Sonra azaldı 32.haftada tekrar başladı. Paslı demir mi yedim ben diyip duruyordum kendime 😅
Neriabahram Ozge806 Sürekli dil temizliyorum bende artık dilim acıdı inşallah benimkide azalır normal ağız tadı ne büyük nimetmiş 😁
Maden Ozge806 aynen benim de öyle oldu sürekli pas demir tadı vardı ağzımda deli oluyordum kendimde olan birşey sanıyordum hep yediklerimden yada az su mu içtim diyordum dmeek oluyormuş basklarinda da birşey yapmadım ama kendi kendine geçti östrojen hormonu ile alakalı olduğunu biliyorum bu durumun yanls bilmiyorsam
Neriabahram 2_minik_kalp bende naneli sakız atıyorum ama o tat sanki sakıza geçiyor öyle gıcık bir şey düşünmemeye çalışıyorum yok hatırlatıyor kendini 🙂
Neriabahram isimsizzz bende bir çare varsa dedim ama yok denilmesi iyice umudumu kırdı nasıl gececek diye düşünüyorum artık
Neriabahram Elifderin34 allahım lütfen diyorum artık şu tat geçsin diye dua ediyorum bir çay bile insana tuhaf gelir mi çaydan soğudum allah yardımcımız olsun
Ozge806 Neriabahram geçecek inşallah. Bu duyguyu yaşamaya hasret olan o kadar çok insan var ki bunları düşün hep kendini mutlu et 😍
Elifderin34 Neriabahram geçicek inşallah biraz daha sabır allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Neriabahram Ozge806 daha önce bie kalp durması sonucu kürtajım oldu bu yüzden her belirti benim için önemli bu konuda çok haklısın amacım sadece daha iyi şekilde geçirmek yoksa binlerce kez şükürler olsun
Papatyaa_01 Neriabahram yani çokda rahatsız edici değildi ama o haftalarımda hep oluyodu bende meyveli sakız çiğniyordum hep şey gibiydi sanki süt içince aradan biraz zaman geçerde ağızda ekşi bi tat kalır ya öyleydi. Şimdi 14.haftamdayım pek kalmadı arada bi gelip geçiyo, öyle olunca sevdiğim şeylerden bile zevk almıyodum ya, açda olsam tokda olsam o tat duruyodu inşallah zamanla geçer sizinde
Neriabahram Papatyaa_01 aynısı gerçekten dedim yemeklerden mi ekşiyor yok inşş bende iplee çekiyorum o günleri darısı hepimize
Papatyaa_01 Neriabahram evet bende ilk yemeklerden mi diye düşünüyodum ama normal bi durum sanırım çoğu kişi yaşıyor bunu :) inşallah bebişler sağlıklı olsunlarda 🙏💚
zuhaall Neriabahram bende de o durum ben hala yediğimi çıkartıyorum sanırım bundan dolayı oluyor emin değilim ama o ağız kokusu midemi bulandırıyor bu yüzden kusuyorum kustuktan sonra ağzımda o iğrenç tat kalıyor ve böyle bir kısır dögüye giriyorum sürekli
Neriabahram zuhaall kusunca bazen öyle bir koku geliyor ki daha beter oluyor maalesef dört aya doğru azalıyormuş inş ne diyelim
zuhaall Neriabahram ben 19 haftalık oldum bir ara iyidim bir şey yoktu şimdi bir haftadır tekrar koku hassasiyetide başladı mide bulantısı da başladı