Feyzanureti Kızlar hangi banyo setini tercih ediyorsunuz Katlamalı mı ayaklı mı yoksa düz yerden olanlar mı ?
Ahuum Feyzanureti katlamalı aldım ayakları var . Kovasını almadım o birden dökülebilir gibi geldi . Ama küvet ayaklı katlanamaz gibi duruyor
Ayse_3434 Feyzanureti ben yer sıkıntısından dolayı katlamalı aldım kullanışsız diyen var su varken katlanıyor birden diyen var ama ben normalde boş halde katlarken zorlanıyorken kendiliğinden nasıl katlanıp su dökülsünki hem kullanan arkadaşım var sordum onada memnunum dedi sıkıntı olmuyormuş yinede siz bilirsiniz
NFK54 Ben düz yerden olanı tercih ettim hem uyguna buldum hemde katlamalı olanları kullanışsız buluyorum çevremde kullananlarda var birden katlanıp su yere dökülüyor küvette özellikle onun için benim tercihim olmadı 👎
BBuseY E bebekte katlanmalı ve fileli olan 599 TL di sanırım internetten aynısın uyguna alcam yer kaplamamsı açısından
Feyzanureti Evet bende aynı fikirdeyim katlamalının avantajı sadece yer kaplamaması olarak görüyorum ama fazla tercih eden var kararsız kaldım
Zeynep0607 Katlamalılar çabuk yıpranıp deliniyor die biliyorum🙄 ben e bebekten aldım babyjem 6 parça olandan gayet güzel geldi altında gider kapağı da var ve termometresi filesi hepsi içinde muhteşem
Soruyorumm Zeynep0607 ben bunun aynısı sayılır ebebekten aldım sadece termometresi yok 190 tlydi şimdi baktım 300 tl olmuş daha iki ay olmadı yuh ne zam geliyor herşeye ya
BusraBerktas Feyzanureti yarın a 101 e geliyor ben ordan almıştım geçende yine gelmişti düz yerden olanlardan kısa bir süre kullanacağı için gerek yok o kadar para vermene yakınında varsa a101 bakabilirsin set hali 140 felan denk geliyordu
mekutlu12 Feyzanureti katlananlardan kullandım hiç olumsuz bi özelliğiyle karşılaşmadım yer kaplamadığı için de rahat ettim ama ilk üç ay kullandım sadece daha sonra hep kucağımda yıkadım daha rahat
Aksakal1907 @Feyzanureti kayınvalidem saolsun ayaklı katlanan küvetten almış henüz kullanmadım yer sıkıntısından dolayı katlanır olması iyi bugün de şoktan katlanır maşrapa aldım o da iş görür sadece kovada kararsız kaldım o yüzden normal kova alıp geçecem sanırım 😄
gozdeyagci Feyzanureti ben yerim sıkıntılı olduğu in katlamalı aşdım hatta şok markette 200 tl ye aldım bugün haberiniz olsun
Ales18 Babyjem katlamalı 5li setini almıştım. Küveti akma yapıyor diyen olmuştu yorumlarda. Deneme için su doldurduk akmadı. Ama Henüz kullanmadım inşallah sorun çıkarmaz