Tugba_umy3 Gamzeumay20 normalde Aralık 18 ama erken doğum olabilir şu an 30+6 haftlik gebeyim sağ bobgerime şişme oluyormuş idarar yolu enfeksiyonundan dolayı çok şiddetli ağrılarım oluyor stent takılması gerkiyor normalde ama çok korkuyorum
Tugcecanan Neslihan5241 ben onu sanırım yaşayamıcam 🥲 dün kontrole gittim içerde kilo almadığı için salı tekrar kontrole çağırdı doktorumuz. Dedi ki salı tekrar bakalım doktorlar toplanıp karar verelim tarihi 🤷🏻♀️
Neslihan5241 Tugcecanan inşallah kilo alır benimde en son 34+6 günlükken gittimde kilosu 2600 dedi şuanda bile doğurmaya ragziyim çünkü ne uyuyabiliyorum nede yatabiliyorum oturamiyorum bile doğru düzgün ağrım oluyor
LmnLcheesecake Gamzeumay20 Son 50 🐣 Hayırlısıyla, sağ salim, sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebişlerimize amiiinnn 💕🤲🏼
Tugcecanan Neslihan5241 son haftalara geldik kilo alması iyice yavaşladı dün baktı 2300 olmuş 36+4 üz. salı günü söyleyecek ne zaman alacağını 🤷🏻♀️
Neslihan5241 Tugcecanan bugün bende 36+5 günlük oldum işte bakalım kaç Kilo dicek sağlıklı olsunlar da canım rabbim vaktinde dünyaya getirmeyin nasip etsin