Omerasaf Selamaleykum bayanlar burada cok aktif biri degilm genelde takip etmeye calisiyorum ama cok bilgiye sahip olmadgm icin pek yorum yapmiyorum ama size bisey danismak istyorum 32 haftaligiz ve malesef grio olduk parol kullandik ama 3 gndr pek faydasini gormedim bu durumda neler oneriyosunuzz bilgisi olanlar yazarsa sevinirmm..
YagizAsyaMom Omerasaf ahh ahh 1 haftadır gribim boğaz ağrısı geçti ama boğaz akıntısı ve aşırı baş ağrısı hediye kaldı bana hi geçmek bilmiyor ya başım kopacak sanki 🤦♀️
Duyguynrky Bol c vitamini bal limon rezene çayı sürekli sıvı tüket parol al bolca terlemeye bak sürekli değiştir üstünü ama
Omerasaf Duyguynrky limonlu ictim corba felan ama terleme olmadi cok cabuk skldgm icn terlemeye firsa kalmadan hava aliyi.diye camda buluyrm.kendimi nefes darlivi yasiyoruz birazda
Omerasaf Mrry kuru oksuruk bide nefes datligi normalde de nefes problemi yasiyidum geiple.birlikte daha agir geciriyorum maleseff
Mrry Omerasaf çok rahatsız eder oda ayva yaprağını yada ayvanın kendisini hangisiydi varsa onu kullanım bide geçmediyse ayva varsa doğrayıp kaynatın için yada üç dört yaprağı kaynatıp için öksürük için en iyi si
Nuray-kerdem Omerasaf bende senin gibiyi nefes alamıyorum gece uyuyamıyorum karnımda bi yanma var böyle cok degişik senindemi myle oluyor
cemre- Allah şifa versin.sebzeli Tavuk çorbası , bol c vitaminli meyve ve sebzeler ye ,nane limon kaynat . Ben mide bulantısı , grip , Boğaz ağrısı için bir su bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kuru zencefil tozu, 1 ,2 dilim limon sıkardım (isteğe göre malzemeleri arttırabilir ya da azaltabilirsin ) iyi geliyor . Karabiber de ekleyebilirsin .
Omerasaf cemre- allh razi olsun tesekur edrimm cok sagol gecmezse senin dediklernide yapaym 1 haftsdr rezil oldm ya ☹
Mrry YagizAsyaMom patates soyup başınıza koysanız oda iyi geliyo alın bölgenize koyun bir yemeni ile sarın başınıza iyi geliyo
Baby_is_loading YagizAsyaMom hic sordunuzmu doktora?? Bunun bebege bi zarari varmi diye bende ayni sizin durumdayim ve cok endisiyim
Omerasaf Nuray-kerdem Nuray-kerdem nefes alamiyrum zorlaniydm griple daha kotu oldn uyku demisn hc duzenli degil raht uyku yok ay bi tuhafmmm ya allah yarfmcmiz olsn ins
Omerasaf Mrry bi kac bisey denedim hangisinden sifa geldi bilmemm ama gecsn artik ya 1hafta oldu neredeyse kendime gelemedim bi