Papl Glnazr alakası yok canım ilk kızımda 5 ay miğdem bulandı kusmakla geçti hep şimdi 2.kızıma hamileyim yok denecek kadar az bulandı
Tubatgn Glnazr İlk trimesterde full kustum ve bulantım oldu, oğlum oluyor. Gebelik ile ilgili söylenen her şey hurafe canım. Herkesin belirtleri ve yaşadığı şeyler kendine özel şeyler 🌺
Leylaayla Glnazr vallah canim 18 haftayim ne et yiye biliyorum ilk 3 ay 3 kilo verdim kusmakdan icim cikdi kiz dediler ama doktor erkek dedi
OksijenliSu Glnazr Her iki hamileliğimde de hiç bulantı kusma yaşamadım. Bir oğlum var ve şuan kızıma hamileyim.
Seevviilll Genelde kiz bulanti erkek bulantisiz Derler karnim büyüyene kadar hamile oldumu bile anlamiyordum hic bi sekilde kusma bulanti vs olmadi yani cinsiyet belirlemiyor benimki kiz 🌸
uykusuzbirben Glnazr yok cnm ben oğlumda da kizlarimdada 4 ay 1 hafta dolana kdr kusarim hep yapıyla alakali bence
Arzu_uu Glnazr ne kadar doğru yada değil bilmem ama hiç bulantı kusma yaşamadım oğlum olucak ilk gebeliğim ama tuzlu şeyler hep canım çekti 20 haftaya kadar tavuk yıyemedim
Nargiz24 Glnazr salam bende de hic bulanti yok 9.3 haftadayim her kes soruyor bulantilarin varmi diye . Iyice panik oldum bir sey olurmu bebeye bulantim hic yok cunki
benbilmirem İlk hamileliğim 21 haftalik olduk. Hic bulantım, kusmam olmadı şimdiye kadar ve çok rahattım (🧿) . Oğlum olacak inşallah