Ozcankbra Dygky22 tek yumurta olduğu içn hep risk var diyor haftalık kontrole gidiyoruz ama suan için kan çalma olayı yok sıvıları yeterli diyor doktor,
Dygky22 Ozcankbra benim birinde sıvı biraz azalmış o yüzden endişeleniyorum. Doktor diğer her şey yolunda sıkı takip edeceğiz dedi ama insan endişeleniyor.🥲
Ozcankbra Dygky22 kaçıncı haftadasın evren belli mi peki , benim sıkıntım sıvılarında suan fark yol ama birine kan akımı az gidiyor o biraz sıkıntı dedi bende de suan o takip ediliyor eğer sıkıntı fark ederlerse istanbula sevk edecek beni
Dygky22 Ozcankbra bi evresinde değilmişiz henüz. Bebeklerin diğer tüm değerleri iyi. Sadece bu amniyon sıvısı farklılığı ikizden ikize transfüzyon un habercisi olabilir olmayadabilir dedi. Başladı demedi doktor. Belki bir hafta sonra hiç bir şey çıkmayasabilir ama transfüzyon a da dönüşebilir diye de ekledi. Benim sormak istediğim böyle öncesinde sıvı azlığı tespiti yaşayıp sonradan transfüzyon a dönüşmeyen örnekler var mı diye aslında?
Ozcankbra Dygky22 post açıp sorarsan haftası ileride olan arkadaşlar seni daha iyi bilgilendirir maalesef bu konuda bilgim yok benimde
Zeliha_00 Ben yeni hamileyim bir buçuk aylık biri diğerine göre küçük ama şimdilik bi sıkıntı yok dedi nelere dikkat etmeliyim acaba bugün doktor banada söyledi olabilecek riskleri endişeliyim 🥺
Dygky22 Dikkat edilecek şeyler genel olarak diğer gebeliklerle aynı. Maalesef sizin yapabileceğiniz bi şey yok. Eğer tek plasenta varsa böyle bi sıkıntı bu durumun doğasından oluşuyor dedi bana doktor,siz herşeyi doğru yapıyorsunuz dedi.
Busraah Bende 34+0 oldum doğuma bir kaç haftam kaldı özellikle merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin 💕