Tugbaalya2019 Kizlar bugun kontrolum vardi, 33 haftalik gebeyim ve bebegim 1800kg cikti, haftasina gore ufak dedi doktorum, cok kafama takildi. Ayni durumda olan varmi acaba…
durumom2022 Tugbaalya2019 bizde aynıyız 33+3 de 1900 gr dedi çok iri bir bebek olmaz dedi 2500 3000 gr doğar dedi 2 hafta karın çevresi geriliği var cuma 35. Olacağız kontrolüm var bakalım ne diyecek
[silindi] Tugbaalya2019 o haftalar da gelişimi bi müddet azalıyor bende de oldu kime sorsam aynı olmuş şimdi 36+1 haftalığım çok dün kontrole gittim 2700 küsür çıktı toparlandı
Gzmslmz Tugbaalya2019 merhaba bende 34. Haftadayim bebegin kilosunun 2 hafta geriden geldigini söyledi. Iki farkli doktor soyleyince kesin inandim.. ben gunde 2 muz 2 bardak sut ceviz findik yiyorum ama almiyor demekki.. napcam bilmiyorum buralarda bekleyeyim benim bebeninde kilosu 2100 😔
durumom2022 Aycan01 yaa maşallah çok iyi inşallah bizde olmuşuzdur bizde 33+3 de 1900 gr dı cuma 35. Haftaya giriyorum kontrole gideceğim yiyip içtiklerinize ekstra dikkat ettiniz mi
Aycan01 Burculala sonlara yaklaştığım için meyve fazla yedim muz mandalina elma uyumadan öncede kek yedim annem hep der uyumadan önce kek ye güzel kilo aldırı diye inanmadım ama cidden faydasını gördüm
Aycan01 Tugbaalya2019 meyveyi çok fazla yedim muz elma ve mandalina çok tükettim birde annem hep uyumadan önce kek ye der öyle yaptım işe yaradı 🥰
Tugbaalya2019 [silindi] masallah, saglikla alin kucaginiza ins. Umarim bizdede oyle olur cok tesekur ederim♥️
immos 32+4 de gittim 1750 gr dı gayet iyi dedi doktor ayrıca internetten de ölçümlere bakıyorum haftasına göre uyumlu görünüyor bu kiloda ama bilemedim 🤷🏻♀️
Belinay_AliEge Canımsın merak etme son haftalarda hızla büyüyor ve kilo alıyorlar yani bende öyle olmuştu için ferah olsun sağlıklı olsun da sagsalim doğusunda 🌸🌼🙏🏻
Tugbaalya2019 Belinay_AliEge cok tesekur ederim, kafama cok takildi.. icimi rahatlatriniz♥️ ins bizdede iyle olue, amin yeterki saglik olsunlarda
senanurkesmen Tugbaalya2019 33. haftada benimkide 1950 ydi doktorum gayet iyi dedi şuan 34+2 yim bugün 2450gr geldi zaten asıl kilosunu 34 ten sonra alıyor canım sakın sorun etme gayet normal bence