esmerella37 Adetim 17 gun gecikti ve gogus uclarım hep dısarda duruyor ırı ıri ve cok acıyor sebebi ne olablr kan testi yaptım negatifti adetimin 8 ci gecikmesinde tarlusal kullandm onun etkisi midir acaba hamilelikte oluyormu boylr
Naciye1 Merhaba benim üç hamileligimdede gögüs hassasiyeti vardı çoğalan akintim kaşık ağrım minderi eksilmesi varsi bazen belirtileri okuyor ama hamilelik olmuyor bazende tam tersi
esmerella37 Hilal3425 adetimin 8 gunu yaptırdım kan testi cnm suan 17 ve gec yumurtlamam goruyorum ben gec adet olurum. Sene 1 kere gecen ay 20 gun geciktim ama. Boyle agrım hic olmadı ilk defa oluyor uclarıı
Hilal3425 esmerella37 gebelik istiyorsan eğer psikolojik olarak yalancı gebelik oluyor ben çok istiyordum olmuyordu her hamilelik belirtisini yaşadım
Armess_loya esmerella37 adet gecikmesinin bir çok nedeni vardır, Hormonal değişim Stres Kist Mevsim geçişleri vs. Göğüs hassasiyeti gebelikden de olabilir, hormon değeri ile alakalı da olabilir. Test negatifse doktora danışın muhakak, 🌸
gulsumd1 Ben çok kere tarlusal kullandım eğer gebe olsaydınız doktor kesinlikle tarlusal vermezdi bu dediğiniz tarlusalın etkisi malesef
esmerella37 gulsumd1 gebe degildim zaten kan testi yaptık tarlusal verdi işte adetimi beklıyorum goguslerim cok acıyor
Mucizemolsunn Benim görümcemin de gelmemişti adeti,doktoru tarlusal vermişti ,kullandı,adeti hala gelmeyince test yaptı,hamileydi 😁
Ayazn8annesi Göğüs ucu değilde göğüslerim tamamen ağrıyordu hassasiyet çok fazlaydı göğüslerimde ve adet sancıları vardı baya
esmerella37 Ayazn8annesi adet sancım yok sade dunden beri gogus uclarım acıyor dokunulmuyor ve iri iri duruyor boyle dısarda