Sibelmr Bayanalr yaa inanin kafayi yememk uzereyim bebegim uygulamaya gore son 9 gunu var dogumuna dun gece bebegimin hareketleri hic durmadi kipir kipirdri gece ama bugun tik yok heraan bsey olck endisesi icindeyim sizce hareketsizligi normlm mi yaa 😞😞
Sibelmr InsaneGirl karnimin baya asasinda bole nasil tarif edilebilirki pit pit diye hissediorum bu norrmlami sizce bebegim bas asagiya donmus ama
Sibelmr Fundayakut suanda onu yaptim cnm cikolta yedim ve cok asigadan az da olsa hissetmeye basladim 😊 vala bu kiz bnim omrumden omur aldi yaa🤷♀️💆♀️
InsaneGirl Sibelmr valla benımde cok bi bılgım yok ama doktorum bı anormallik hıssedersen bekleme gel demıstı ondan sormuştum cnm ama okudum kıpırdamaya baslamıs masallah 😊
Fundayakut Sibelmr 🥰 Aahhh bu annelik tam delilik 😅 doğumuna az kalmış strese sokma kendini inşallah sağ Salim kucağına alırsın kızını 🤲🏻🥰
Sibelmr Fundayakut ahhh sorma cnm vala ilk gebelgim ve uzum zamna sonra hamike kaldim inan su haftaya gelnene kadar neler cektim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin yaa🤲😞😞
Fundayakut Sibelmr Benimde ilk gebeliğim 24 haftalık olucam birazdan 😅 mahşallah çok hareketli bir bebek ve böyle bende gün içinde hissetmesem hemen bi dürtüyorum senin haftalarına geldiğimde naparım artık bilmiyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sibelmr Fundayakut amij cnm inslah 🙏 bnmkisi son haftakrda tembelessti o ole yaptikca bn kendimi yiyorum burda inan😊bnmkisi durtmeylede olmuyo keyfi nezmn istsrse ozmn hareket edioo😀