cansualisa selvaurnn_ hemen gidin doktora bende yedim bugün süt İçtim sukur hiçbişi yok taze değildi demekki çok geçmiş olsun kuzum
Kleopatra- selvaurnn_ Bayat olduğunu biliyor muydunuz ? Ve balık bu sonuçta neden üstüne sütlü bir içecek içiyorsunuz ki? Riske davetiye çıkarmak olmuş. Doktora görünün biran önce
Aaaysee selvaurnn_ geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi doktora görünün ama neden böyle bir şey yaptınız çok merak ediyorum doğrusu
selvaurnn_ Aaaysee oofff kötü oldum ama şuan doktorumu nasıl bulucam benim doktorum yok ki hep farklı doktorlara gidiyorum
_edakrsu22 selvaurnn_ acilden giriş yapın anlatın durumu gebe olduğunu ve bayat balık yediğini midenin kötü olduğunu söyle
Armess_loya Kendini zorlamayacak şekilde Kus canım, ateş, üşüme, karın ağrısı, mide bulantısı, ishal, halsizlik, kanlı dışkı var mı? doktora danış muhakak, gebelik olduğundan ona göre önlem alınır ihmal etme.
InsaneGirl selvaurnn_ balık bayatsa Ztn baslı basına ztn sıkıntı kaldı ki üstüne süt içmişsiniz bence hemen acile gidin
Armess_loya selvaurnn_ bence doktora görün canım, mide fokurdaması var madem daha sonrası kramp falan olmaması için tedbir al yinede, diğer belitilerden biri dahi olması ihmale gelmez geçmiş olsun 🌸