Leylaates Adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı kan versem kanda değerlerim düşükmü çıkar daha dün yaptım testi adeti gelmeden önce test yapıp bu durumu yaşan oldumu
Mervegedik22- Leylaates adetten ,5 gün önce bende yapmıştım erken gebelik testinden çıkmamıştı 1 gün kala yaptım pozitif çıktı kan verdim 62 çıkmıştı. Ama beta 7 değerle öğrenen bile var önemli olan düzenli artışı canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 💗
gbdl2023 Leylaates adete 5 gün kala öğrendim kan verdim direk iki gün sonra da düzenli artış oldu mu diye takip etti doktorum yine kan verdim kan verip netleştirin
323832 Leylaates bende adete 10 gun kala ogrendim onemli olan duzenli beta artmasi 2 gune bir kan vermek lazim 2 kat artis olmasi guzel
Leylaates Tubatgn önceki testimde pozitif çıkmıştı sonraki gün kanama oldu ve Rahime tutunamamış aynı şey olur diye korkuyorum açıkcası
Nursaygi Leylaates Adetime 2 gün varken kaset testlerden yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi vardı. Adet tarihiminden 3 gün sonra kan verdim 687 çıkmıştı. Kan vermen en garantisi olur. Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Kuzum2446 Leylaates bende ilk idrarda ogrendim adetime 5 gun vardi sabah 2. Idrarla test yaptim silik 2. Cizgi cikti ogleden sonra kan verdim 14 cikti ertesi gun 31 oldu sonra adet gunukde 161 oldu simdi 5 haftalik keseyi 7 haftalikken kalp atisini ve bebegi gorduk simdi 4 aylik olduk
Leylaates Kuzum2446 adet gününüzün geçmesini bekledinizmi kan vermek için yoksa test pozitif çıktından sonramı kan verdiniz
AryaArash Leylaates benim adete 4 gün kala idrar testim pozitif çıkmıştı kanda 35 çıkmıştı. Hayırlı olsun 😍
Leylaates Kuzum2446 kan verecektim fakat adet günümü bekliyorum garanti olsun sonuç diye sonradan hayal kurıklığı yaşamamak için çünkü önceden de başımdan böyle bi olay geçti erkenden öğrendiğim için üzülmüştüm sonradan aynı şeyleri yaşamam için 3 gün daha beklicem🥰
2prensesannesiiii Leylaates adetime 3 gün kala 103 değerle öğrendim 🙏🏻 Silik çıkmıştı önceki gün testim