dilosss Arkadaşlar biraz önce kontrolüm vardı 12 haftalığım doktor %80 kız dedi ama alışveriş yapma yüzde yüz degil dedi değişme ihtimali var mı başına gelen var mı??
Kanarya dilosss benimde 12.haftada erkeğe benzetmişti, şuan 33.haftamdayım oğlum olacak. Ama arkadaşıma 12.haftada erkeğe benziyo demişlerdi 16.haftada kız olduğunu öğrendi. Henüz erken bence de birazdaha beklemelisin birilerine söylemek için ve alışveriş yapmak için🤗 Sağlıcakla gelsin bebişin
Mnlya dilosss canım ultrason resmınde alttan cektımı bı bak bakalıö pıpıye benzer bısı varmı bızde vardı cunku erkektı
Ozge11 dilosss yanılma payının çok yüksek olduğu bir hafta. Bana da 13.haftada kız denildi 18.haftada erkek olduğunu öğrendik ayrıntılıda da onayladı doktorumuz ve alışveriş yapmaya başladık☺️
dilosss Mnlya çekmedi ama ultrpsonda baktı öbür ay kesin belli olur dedigi işin çekmeye gerek duymadı herhalde ama %80 kız dedi kızlar değişmezmiş herhalde
Tugbaylmaz- Bizde 12. Hafta da çok net çıkıntı gördük hatta doktor kesinlikle değişmez bu dedi ama 16. Hafta da kız olduğunu öğrenmiştim. O haftalar da yanılma payı çok yüksek 🤷🏻♀️
dilosss Tugbaylmaz- ama kız diyorsa yanılma payı olmaz diyor insanlar falan erkek olsa belli edermiş kendini diyorlar
Tugbaylmaz- Mnlya Evet canım erkek demişti, çıkıntıyı bana da gösterdi bende emindim erkek olduğuna ama değilmiş 😂
Mnlya Tugbaylmaz- ay bızımkısıde ole olmasa barı detaylıyı beklıyoruz bızd kesınlesmesı ıcın zatem supedeyımde ruyamda erkek goruyodum kız görmeye basladım bakalım 23 haftayada cok var 😀
Tugbaylmaz- dilosss Yok kuzum kız da deseler kesin olmuyor maalesef, iki arkadaşıma da o haftalar da kız dediler ilerleyen haftalarda erkek olduğunu öğrendiler. Hatta pozisyonu uygun olmadığı için çıkıntı olsa da göremiyorlar, haliyle kız olabilir diyorlar.
dilosss Tugbaylmaz- % 80 kız dedi ya canım büyük ihtimal ondan:) zaten yan dönüktü doktorda dedi yüzde 80 ama alışveriş falan yapma yüzde yüz degil . Büyük ihtimal olduğu için değişme olayı olmaz gibime geliyor
Tugbaylmaz- dilosss Çevremdekilerin yüzdelik oranı da daha fazlaydı canım 😂 %90 kız denilip değişen çok var, sen de kız olmasını istiyorsun sanırım 😂 Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Ozge11 Ceyda07 tecrübeliydi canım cihazları çok çok iyi değildi ama tecrübesi olan bir doktordu. zaten sonrasında araştırdım genital organ oluşumu 16.haftada tamamlanıyormuş.16 öncesi tahminler yanıltıcı oluyor ki bunu en iyi kadın doğumcular da dile getiriyor ☺️
dilosss Tugbaylmaz- aslında ilk bebeğim erkekti kaybettim erkeğe alışmıştım kız diyince biraz tuhaf oldum 🙈 ama hayırlı saglıklı olsun yeter
Ceyda07 Ozge11 banada 12+4 te yüzde 80 kız dedi ben basladm alısverise hayrlisi bakalm cuma tekrar gidicem kontrole tam 16 oluyorz :)