Narinsuu Kızlar yarın altı haftalık oluyrum dün doktora gittim haftaya gel bakalım dedi. Boş gebelik mi üzüm mü vs o zmaan anlarz dedi. Altı haftada görülmemis olmasi saçma değil mi?
Tubatgn Narinsuu Karından ultrasonla bebek 7de gözüküyor. Bende 7de gördüm ve geç döllenme falan değildi. Reglimden önce hamile olduğumu öğrendim ve en başından beri ultrasona göre 1 hafta önde gidiyorum.
MadameHappy34 Narinsuu buarada bende 20 bin degerle yeni kese olusmus demislerdi 6+0 da 7+6 da da cocugu gorduk
zumra23 7 8 haftada göründüğü bile oluyor. Geç döllenme falan gibi şeyler oluyor. Sıkma kendini doktorlar hep böyle telaşlandırır soukkanlı ol ye iç yat🤍🧚♀️
feride61 4+6da bugün ben keseyi gördüm çok şükür. Ama doktora göre değişiyor vajinal ultrason ile baktı ve çok uğraştı görmek için farklı bir doktor deneyebilirsiniz
Narinsuu Tubatgn bana da ilk öyle dedi bir hafta önde gidiyor dedi ama ben regl olmuştum sasrdm ve o tarihe inanmadım hiç. Dün bı hafta geriye çekti yine daha önce kanama olduğu için büyük görmüşz dedi tuhaf kadın
Narinsuu Benm de keseyi gördü ama bebeği neden görmedi diye korktum, dört haftalıkken alttan baktı görmek için. Şimdi ultrasonla bakyr
Tubatgn Narinsuu Merak etme her şeyin bir haftası var canım kese genel olarak 6.haftada gözüküyor karından ultrasonla bebektede 7de gözüküyor
Ayser0212 Benimde 6 haftalık hamileliğimde kalp atışı için gitmiştim gözükmedi banada boş gebelik olabilir dedi tekrar kontrole çağırdı çoğunlukla herkes geç döllenme diye söylüyor ama umarım sağlıkla doğar 🤲