Momy_eyyuptalha 36 haftasında doğan bebekler prematüre mi sayılıyor yani bebeğim 36 haftalikti uygulamaya göre ama doğduğunda 34 haftalık ile uyumluydu
Busra3246 Momy_eyyuptalha 36+3 de doğdu 5 gün kaldı küvezde haftası ile uyumluydu doktoru sınırda prematüre olarak geçiyor dedi
minik_koala_ve_annesi Momy_eyyuptalha evet canim doktorun gelisimi cok iyi iki hafta onde gidiyor dedigi bebegim kuvezde 36 haftalik dogum yaptim bebegim gozgore gore premature bebek olarak gecti insallah bir an once evlerine gelir miniklerimiz daha kucagima bile alamadim maalesef
Momy_eyyuptalha Soruyorumm evet şuan küvozde çok zayıf dediler 36 haftalikti uygulamaya göre ama 34 haftaya uyumluydu ciğer geliştirici iğne oldum doğumdan 3 saat önce inşallah etki etmiştir 2 kg doğdu şuan küvozde doktor düşüşe geçebilir dedi ilk haftada bklm inşallah sağlıkla yavrum ordan çıkar
Seyma0323 Canım bebekten bebeğe değişiyor, arkadaşım geçen ay 36 haftalıkken doğum yaptı ve bebeği küvoze girmedi
Feride_eymen2 Momy_eyyuptalha bana oyle demedi kimse oyuzden ben gebelik zehirlenmesinden erken acil doguma girmistim acilmam yoktu
Momy_eyyuptalha Feride_eymen2 benimde açılma yoktu sancım kanamam suyum gelmişti parmak ucu açıklığım oldu ve sonraki ki gün 1 cm bir hafta sonra 6 cm ilerlemişti tabi kanama vs durduruldu taburcu edildim 2 günde bir kontrol çin gidiyordum yeninden kanama başlayınca geldim alındı doktorum 37 de alalım dedi 36 sınırda ama prematüre sayılıyor demişti ordan takıldı aklıma
Momy_eyyuptalha minik_koala_ve_annesi seninde mi şuan küvözde peki bende çok özledim sanki karnimdaymiş hala seviyorum fark edince hüngür hüngür ağlamaya başliyorum su,inde dediginiz gibi inşallah sağlıkla kucağımıza alıp evlerimize gideriz 🙏🏻🌺
minik_koala_ve_annesi Momy_eyyuptalha aynen canim cikmasini bekliyorum karnim hâla hareket ediyor gibi oluyor benimde besigini gordukce cok agladim. Ama suan kendmi uzmemeye calisiyorum ona faydali anne olabilmek icin
Azraa34 Bende dün 35+2ile acil sezeryana alındım bebeğim 3250 gram kuveze girmedi masallah iyi durumda
snmhsnn Azraa34 maşallah 35de 3250 doğmuş 😍 ultrasonda en son kaç ölçmüşlerdi peki hatırlıyor musunuz