Zehra2404 Bizimde kizimiz olucak insaallah ve Meryem, reyyan, Mihrimah Züleyha, Erva, Hafsa, Asiye Gibi isimler düsünüyoruz Aslinda 2 isim istiyorum ama cok kararisizim icime bir türlü sinmiyor.. sizin öneriniz veya kiziniza Koycaginiz isimler varmi 💖
hilalhanim Zehra2404 Züleyha; Su perisi. Kader; Her istediğini elde eden ama imtihandan geçen demek. Şanslı olurlar.
umena Asiye koymak doğru değil diye biliyorum canım 🫶 onun haricinde Hanne, Serra, Berre 💞 Mahinur , Meryem Hanne de olabilir
Zehra2404 umena Asiye isminde bazilari konulabilir veya koyulmasi caiz degildir deniliyo pek emin olamadim :/
Guzelhayat Asiye ismine bayiliyorum digerleri kuranda gecse bile degisigime gidiyor.bende istiyorum kizimin ismini Asiye koymayi.bizim dilimizde yazılan asiyede bir sorun yoktur konula bilir.nasil sevilmesinki Allahın Kuranda övdüğü 3kadindan biri.Allah hayirli etsin hakkinizda. Meryemde en guzel isimlerden bence koyarsaniz bunlar tekbasina koyun daha güzel
FredericChopin Zehra2404 Ücretsiz olarak diyanetin alo 190 fetva hattını arayıp doğru bilgiye ulaşabilirsiniz
Zynpbr00 Bnde Meryem koyacağim Inşallah ikinci isime karar veremedik. Meryem Sare Meryem Nur Meryem Vera bunlar arasında kaldık