Fatmaceyhun İkiz anneler 10+5 değim mide bulantısından dolayı hüç birşey yiyemiyorum birde insülin direncim çıktı gebeliğe bağlı hap kullanıyorum sizin nasıl geçiyor yada nasıl geçti bu süreciniz😔 bu bulantılar nezaman son bulur 😔
Bebekdelisi Fatmaceyhun zofer kullnıyormusun cnm bne onunla aştım inslin direnci için diyetisyene basvurdum
incii0804 Fatmaceyhun benimde çok midem bulanıyordu ilaç kullanmadım bebeklerime belki bi yan etkisi olur diye leblebi ve sade kraker tükettim 13-14. Haftada tamamen bitti bulantılarım. İlaç yerine bunları yemeni ve dayanmamı tavsiye ediyorum bebeklerin için
Fatmaceyhun Bebekdelisi bulantı hapı verdi canım zofer değil diyetisyenede gidiyorum ama hiç birşey yiyemediğim için liste veremiyor yaaa ne zaman bulantım geçer nezaman dönerim normale acaba
Bebekdelisi Fatmaceyhun zoferı sabah yarım akşam yarım al daha etkı ediyor ama dr sor belkı tam tam verır cnm sonra 12 dolunca acılcak korkma denemek ıcın ara ara yemeye çalış ıkızler beslemek zordur canım gramları gelıısmlerı hep farklı oluyor bızde 23+1 olduk hayırlısı ıle 36 gorseydık