Mucizemi_beklerkennnn 32de gtmistim 30 hftalik cikmsti bgun gene gttim 33+3hftalik olduk gene 2 hfta geri ne yapmaliyim delircm artk hrseyide yiyorm elmdn geldikce nsil hftasni ykalayablr kizlar bi akil werin
EAK Mucizemi_beklerkennnn 2 haftalık oynamalar normal diye biliyorum çünkü geç döllenme olmuş olabilir En başından beri mi böyle yoksa gelişimi sonradan mı yavaşladı
Elibo Mucizemi_beklerkennnn 2 türlü gerilik var bırı sımetrik herseyıyle 2 hafta mı geri yoksa asimetrik gerilikmi yani sadece kafasımı karnımı yada boyumu
beyzzsenturkk Mucizemi_beklerkennnn muz yoğurt özellikle kaşar cok guzel kilo aldırıyor yumurtanın her türlüsü
[silindi] Mucizemi_beklerkennnn o haftalar da benim de aynısı oldu 2 hafta geri oldu Şuan 36+1 haftalığız dün kontrole gittim 2700 küsür çıktı toparlandı o haftalar da oluyormış korkma içini ferah tut bol bol muz ve kaşar ye
Mucizemi_beklerkennnn EAK gayet iyi gidiyordu hatta onde bile gidiyordu son 28 haftadan beri boyle oldu
[silindi] Mucizemi_beklerkennnn bende çok üzülmüştüm çok stres yaptım kendimi suçladım meğer normal olduğunu söylediler doktorum bile toparlanır dedi