Merhaba eşimde ufak bir sperm sorunu vardı ben kendimden de şüphe duyuyordum sorun varmı diye konuya gelecek olursam şöyle anlatayim kız kardeşim bir gün bana dedi ki abla bı su varmış bunu düzenli kullanırsan erkek ve kadında üreme sorununu giderebiliyormuş yada sorun yoksa bile hamileliği kolaylastiriyormus diye bu suyun adı ÇAKŞIR suyu ben bunu kullanmadan önce hiç korunmamıs olmama rağmen hiç hamile kalmamıştım deneme gereği duyduk ve aktarcıdan aldı eşim çok düzenli kullanmadığımiz halde ortalama bir iki ay içinde hamile kaldım ama ilk gebeligim de bebek gelismedi diye kurtaj olmak zorunda kalmıştım .aradan 1 sene geçti tekrar psikolojimi toplayıp anne olmayı istedim ve internette vs araştırmaya başladım gebe kalmayı ne kolaylaştırır diye. İki şey mantıklı geldi bana birincisi folik asit kullanımı gebelik düşünen kadınların hamile kalmaya çalışırken folikasit kullanmaları hem bebek tutunmasini gelişmesini falan kolaylaştıriyormus denemeye değer diye bunu not aldım ikincisi de bir pozisyon çok özür dileyerek bunu açıklamak istiyorum birlikte olurken poponun yukarda olması gerekiyor zaten bunu biliyorsunuz daha sonrasında ise yastığı alttan çekmeden kadının duvara bacaklarını kaldırması gerekiyor ama burda bir ayrıntı öğrendim bir doktor yazİsindan duvara ayaklarınızı diktiginizde popo altında yastık cekilmemeli ayrıca bir bacağınızı diğer bacağınızın üstüne diz kapağınızi hafif kırıp düz olan yani altta kalan bacaginizin yönüne doğru biraz egilmeniz ve 20 dakika kadar o şekilde yatmaniz ve daha sonra aynı şeyi diğer bacaginizla yapmanız ve yine diğer yöne 20 dk egilmeniz yani önce sağa 20 dk sonra sola 20 dk .bu hareket spermin daha hızlı ilerlemesini sağlıyormuş ben bunu uyguladiktan sonra gebe kaldım şuan 6 aylığım bir oğlum olacak inşallah yıllarca çocuğumuz olmadı herkez umudunu kaybetti ben etmedim nasipte varsa bir gün olacak die şükür ki inşallah olacak size nacizane tavsiyem bir deneyin belki birine iyi gelir diye paylasmak istedim ❤️Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah