Sushiii cansudrkk bulunduğum ilçede ki bütün şok marketleri gezdim ve asla atlet bulamadım sorduğumda gelmediğini söylediler
Melisasak145 cansudrkk 5 adet 2li atlet 1 ağız mendili bı anne yani yatağı birde alt açma örtüsü aldım ben bugün şoktan internetten sipariş verdim getirdiler markette yok diyorlar zaten mobilden sipariş verin
OksijenliSu cansudrkk Bende gezdim ama yok. 😒😒😒😑😑 Şok marketi hiç anlamıyorum. A101 de aynı şekilde. Ama Bim bu konuda çok başarılı. Aktüel ürünlerde ne gösteriyorsa getiriyor.
Leylabngll cansudrkk bugün hiç birsey yoktu ki boş boşuna sabahın köründe kalkıp marketin önünde bekledim açılana kadar uykumu böldüğüme yanıyorum valla 😂
cansudrkk Ben de bir kaç tane markete gittim oyuncaklar vs gelmişti kalmamıştı, görevlilere sorunca gelmedi diye başlarından saviyolar
Aksakal1907 @cansudrkk benim ihtiyacım yoktu zıbınlar için ama gitmişken 1 2 paket alırım diye düşündüm ama gelmedi dediler banada ben sadece katlanır maşrapa aldım o kadar
Melisasak145 cansudrkk ozaman sizin bulunduğunuz bölgede yagmalamislar ben şimdi meraktan baktım hala var bizim markette
1prensannesi__ cansudrkk Bende mağazalarda bulamadım ama sanal marketinden aldım zıbın ıslak mendil alt açma örtüsü bı kontrol edin derim