meryemesra Kızlar Pendik’te oturuyorum buradaki hastanelerde detaylı ultrason yaptıran var mı yakın zamanda. Medicalpark Güher Bolat’a randevu aldım cumartesi gününe ama tam dakarar veremedim. Güher hanıma giden oldu mu daha önce..?
TeoMom meryemesra Emsey hastanesine yaptırmıştım ben de Zeynep kamilden gelen bir doktordu Oya hanım memnun kalmıştım
Sedaisgorenn meryemesra Pendik susam sokakta Halil mert var ben ona gittim ve çok memnun kaldım inanılmaz ilgili ve muhteşem birisi. İstersen 15 gün içinde tekrardan davet ediyor tekrar her şeyine bakıp renkli fotoğraflarını veriyor tavsiye ederim 😍
brccelik meryemesra ben pendik halil mesut’a gittim pazartesi günü çok güzel inceledi herşeye detaylı bakıp bize de gösterdi
Kelebkkya meryemesra bende kartal da oturuyorum Kadıköy de doktorumun tavsiyesiyle Zeki Şahinoğlu’na gittim ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim
KeremikoBayky Anadolu yakasında kadıköy florance nightingalede prof dr özgür dündarı bi araştır. Detaylı ultrason işini ben çok araştırıp bu doktora karar vermştm
Gunay_18 kadköyde fetüs var fiyatına bin lira diyorlar ben üç yıl önce gitmiştim memnun kaldım ikiside perinatoloji uzmanı
Sln_Elif , Doktorum Dragos Özel Tıp Merkezinde Prof Doktor Bülent Kilınç , Tavsiye ederim Birde size yakın :)
Ebru-EY Okan üni hastanesine gittim. Çok çok çok memnun kaldım. Perinatoloji hekimi profesördü hemde. İşinde çok çok iyi bir adam. Tavsiye ederim.
meryemesra TeoMom ben de orayı aradım ama en erken 29 Ekime randevu var dediler. Ve ozaman da benim haftam geçiyormuş.
TeoMom meryemesra Erken randevu almak gerekebilir doğru ben de zar zor randevu bulmuştum 12. Haftada Kadıköy’e Zeki şahinoğluna gitmiştim o da iyiydi ama çok uzak olunca tekrar tercih etmedim