Seclyvs Kızlar 20’lik dişim apse yaptı ağrıyor doktorunuz bununla alakalı ilaç verdi mi yaşayan var mı nasıl geçti ?
Rumeysa030517 Seclyvs canım 3 gün önce benim de yirmilik dişim çok ağrıyordu şişmiş ti ama doktora gitmedim korktum dişten snra doğal yollardan karanfil yağı filan sür doğal yaşlara bak Bi canım İnterneten canm
esmaozan bnm de yirmilik apse surekli ayrica yirmiligin uzeri kırıldı çürüğü çikti meydana surekli elma sirkesi falan gargara yapiyorum karanfil sarimsak falan ancak onlarla idare edyorum acil cekilmesi lazm aslnda ama diştende cok korkuyorum 😑 uzun zamandr agridan cenelerim ayrilcak dusun daha doktora dahi danisip gtmedim dogumdan korkmuyorum dişten korkuyorum 😂
Susam1516 Aynı sorunu yaşadım üst 20 lik dışım çürümüş iltihaplı agridan duramiyordum doktora da gitmek istemedim kendim geçiştirmeye çalıştım ama ne yapsam fayda etmedi üstelik hamilelikte daha ikinci ayım kadın dogum doktorum ne gerekiyorsa yaptır hic bi sorun olmaz böyle durması daha zararlı dedi dis doktorum hamilelerin kullanabileceği antibiyotik verdi kadın dogum doktorumda gonul rahatligiyla kullanabilirsin dedi 3 gun kullandım ve cektirdim disimi hic bi sorun cikmadi eger iltihapliysa ki agriyosa iltihaplidir sakin durmayın kızlar asla gecmiyor ve daha cok bebege zarar veriyormuş.