Ada Kızlar merhaba 14+5 teyim bir haftadır mide bulantım yoktu dün tekrar başladı normalmi kesilip tekrar başlaması yada yediğimlemi ilgili
ozanejla Ada Canım 30cu haftamdayım. 1 haftadır gene başladı ve kurtulalı 16 hafta olmuştu😆 Yani bunlar normal, bebeğe bir zararı yok.. Mide yanması, kusma, iştahsızlık.. Gebelikte normal karşılanan durumlar.😌
Roses Benimde arada oluyor bence normal canm hatta bi yerde bulantınin olması sağlıklı gebelik oldugunu gösterir diye okumuştum sıkma canını takma kafana inşallah brsey yoktur sağlıcakla kucağımıza aliriz inşallah
Ada Roses ozanejla teşekkür ederim ya pazar akşamı mantar falan yemiştim acaba onlarmı dokundu diye korktum
NrglAnneolyr Ben hala kurtulamadım bigün iyiysem ikinci gün tekrar başlıyor bulantılardan kurtulamadım içim dışım limon oldu iyi geliyor die her gün bir limon yiyorum sapsarı bişey çıkartmam diye korkuyorum 15 haftalığım bu arada
NrglAnneolyr Ben hala kurtulamadım bigün iyiysem ikinci gün tekrar başlıyor bulantılardan kurtulamadım içim dışım limon oldu iyi geliyor die her gün bir limon yiyorum sapsarı bişey çıkartmam diye korkuyorum 15 haftalığım bu arada