Sherry Mine14 pragnecare max vitamin balık yağı içinde 2 kapsül +ferrum fort demir takviye+desiferol d vitamini+ diasporal magnezyum
Momsy410 Mine14 gebeler icin olan multivitamin, omega 3, demir, d vitamini ve probiyotik kullaniyorum.
Snglhfs Mine14 dekavit ve kan ilacı yazdı ama malesef kan ilacını kullanamıyorum hemen cıkarıyorum ne yapabilirim
Didem18 Benim doktor galiba sıkıntılı. Sadece Ocean Mummy OMEGA3 içiyorum. Folik asitten sonra ona başladım 3 aydır onu içiyorum. 25 haftadayim. Şeker yüklemesi yapıldı tam kan verdim. Bakalım ihtiyaç olursa eksrltra verir heralde.
yagmurb Pregnomarin ve ocean d vitamini sprey kullanıyorum 12.haftadan sonra başladım ve hamileliğin sonuna kadar bu vitaminleri kullanacağımı söyledi doktor
Merve201119 Mine14 imom omega balik yagi multivitamin ferrum Demir ilaci devit d3 damla magnorm magnezyum ilaci kullanıyorum ikinci trimesterdan beri üzerine benexol eklendi b12 vitamini dusuk diye 33.cu haftamdayim doğuma kadsr devam boyle
Dmrbs18 Mine14 suanlik sadece imom kullanıyorum vitamin olarak folik asit ten sonra buna başladık bunla devam ediyoruz